“Болючий день скорботи у серцях православних України…”

Митрополит Володимир 2015Минулого року 5 липня на 79 році життя відійшов до Господа Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир (Сабодан) після тривалої і виснажливої хвороби. Митрополит Володимир був видатним ієрархом, якого добре знали і цінували у всьому православному світі. Блаженніший був духовним  батьком мільйонів православних вірних та людина, яка впродовж усього життя щиросердно любила свою батьківщину.

Особливу увагу в останні роки свого життя Блаженніший Митрополит Володимир звернув на зведення в Києві Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового та Духовно-просвітницького центру Української Православної Церкви.

«Освяченням місця, Хреста й закладенням першого каменя під будівництво Кафедрального собору Воскресіння Христового в столиці України розпочато грандіозний проект в історії нашої країни, який дозволить консолідувати суспільство навколо високої духовної місії – зміцнення фундаменту духовності силами всіх, для кого є цінними ідеали Святого Православ’я.» Блаженніший Митрополит Володимир.

Блаженнійший займає особливе місце в серцях співробітників галереї “Соборна”, просвітницького центру. Щоб вшанувати пам’ять свого наставника, духовного батька 05 липня 2015р. о 12:00 спільними зусилями колективу галереї, волонтерів та духівника Фонду Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира буде організовано захід присвячений річниці з дня смерті Блаженнішого.

У програмі: панахида, відкриття фотовиставки “Моменти тиші та спогадів” та благодійний поминальний обід для нуждених.

Якщо у Вас є можливість та бажання долучитися до заходу, будемо дуже раді та вдячні!!! Детальніше за тел.(044)5290359.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *