“Руки милосердя” – в житті діє закон “сіяння” та “жнив”…

IMG_4410В житті діє закон “сіяння” та “жнив” і, що людина сіє навколо себе: словами, діями, ставленням, те вона й пожинає від оточуючих, родини, дітей. Коли ми задаємось питання чомуж нам так погано, чому нас ображають, чому нас не люблять… обов‘язково потрібно задати собі питання. Що я особисто зробив доброго усвоєму житті? Ніхто з нас не має права забувати, що поруч є люди, які потребують нашої допомоги та підтримки. Недарма кажуть, що добре слово може подарувати людині надію, врятувати життя, а зле слово навіть може вбити. Приємно знати, що в нашому сучасному дуже жорстокому світі знаходяться благодійники, є люди які стають волонтерами і недивлячись на свої слабкості, вік, стан здоров‘я не перестають рухатись вперед та допомагають ще слабшим за себе.

IMG_440121 червня волонтери з благодійного проекту “Руки милосердя”, вчерговий раз обєднались навколо бажання допомагати ближнім. Продуктові набори які надає ктитор просвітницького центру, як ніколи саме зараз в такі тяжкі часи для нашої держави, допомагають невтратити надію та віру в добро, саме таким одиноким людям.

IMG_4402Команда волонтерів проекту «Руки милосердя» буде працювати на збільшення кількості учасників як волонтерської, так «опікунської» сторони, і хто має бажання, може долучатися до цієї благої справи. Але головне – не забувайте, що це дуже велика відповідальність – не тільки перед людиною, якій ви допомагаєте, а й перед Богом.

Незабуваймо, що для волонтера дуже важливо бути комунікабельним, відкритим і готовим допомогти в будь-якій ситуації.

Долучитись до проекту можна за тел: (044) 529 03 59 ( понеділок з 15:00 до 18:00)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *