Відбулась презентація книги “ПСИХОЛОГІЯ ТВОРЧОГО СВІТОСПРИЙМАННЯ ОБДАРОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ”.

IMG_217207 квітня, в день радісного свята Благовіщення, в просвітницькому центрі кафедрального собору УПЦ (галерея “Соборна”) відбулась презентація книги Єлизавети Кіричевської (дружини священика, православного педагога і психолога) “ПСИХОЛОГІЯ ТВОРЧОГО СВІТОСПРИЙМАННЯ ОБДАРОВАНОЇ ОСОБИСТОСТІ”, в якій представлено творче осмислення літературних праць В.О. Моляко. В моногарфії представлено творче осмислення літературних праць знаного поета та психолога. Поданий матеріал в книзі спрямований на розвиток творчого сприймання поезії, як життєпрояву обдарованої особистості. Для студентів, аспірантів, психологів, а також широкої читацької аудиторії, всіх тих, хто проявляє інтерес до сфери поетичної психології. Авторка цієї книги належить до тієї особливої групи щасливців, що мають можливість не тільки бути шанувальниками творчості Валентина Моляко, а й співпрацювати з ним. Радує те, що з кожним роком поширюється зацікавлення його поетичною творчістю серед педагогічного товариства, студенської молоді та науковців.

IMG_2178 Під час презентації також пройшла творча зустріч – бесіда Валентином Моляко – доктором психологічних наук, академіком, завідувачем лабораторії психології творчості Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України, православним поетом.

Ми з моїм чоловіком прот. Петром вирішили підтримати Валентина Моляко. Усвідомлюючи позитив та користь поетичного слова для сучасних і майбутніх поколінь, я вирішила познайомити шанувальників його творчості – педагогів, колег, молодь із невідомими для них фактами з життя поета, різнорідністю зацікавлень та майстерністю в різних літературних жанрах. Не можна не радіти з того приводу, що поет, який свою творчість присвятив відродженю християнської України, таки дочекався прямого зв’язку з його шанувальниками. Прикладом і доказом цього є ця збірка, наче зустріч із Поетом. Нехай Господь сторицею віддячить всім, хто творить поезію, що, наче повітря, потрібна Україні” – автор книги, Кірічквська Єлизавета.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *