Художники аматори продовжують розвивати мистецькі навики.

IMG_085323 березня, відбулась чергова зустріч учасників клубу художників аматорів, що діє в рамках студійно – клубної діяльності просвітницького центру КС УПЦ (галерея “Соборна”).

Провела заняття, Ольга Невмержицька – художник з дитинства, має художню освіту, викладає авторські курси з фотомистецтва та академічний малюнок та живопис. Сьогодні учасники поринули в свіжість весняних квітів, які проростають з під снігу. У мистецькому колі обєднались діти, молодь та дорослі. І можна було візуально спостерігати, як відрізняються роботи дітей та дорослих.

“Ще вчора навкруги лежав сніг, а підсніжники вже пробивають собі дорогу до сонця. Спершу з-під трави видніються невеликі зелені листочки. Згодом появляються білі голівки на тендітному стебельці. Квітка має три ніжних пелюстки. Ростуть ці чудові квіти густими білими острівцями. Навколо поширюється чарівний аромат.” –  такими словами налаштовувала художників на роботу, Ольга Невмержицька.

Творчі роботи художниці перебувають у приватних колекціях в Україні, Европі та Америці. Ольга Невмержицька легко навчає професійним крокам олійного живопису та надихає на створення нових картин. Зустрічі учаснихів проходять раз на місяць. Детальніше: (044)529 03 59.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *