Вікторія Петрик про Перший весільний фестиваль “І будуть двоє одна плоть”.(+Відео)

1517 та 18 жовтня у галереї “Соборній» вперше пройшов весільний фестиваль. На гостей та учасників цього масштабного проекту очікувала цікава та пізнавальна програма, бесіди з священниками та організаторами весіль, весільні традиційні піснеспіви та обряди, сучасні методи оформлення декору та фото рамок для весільних фото під назвою «Scrab booking» тощо. Традиційно перед початком будь-якої справи відбувся молебен у свято Андріє-Володимирівському храмі, де всіх присутніх священники Андрій та Костянтин Дворові окропили святою водою та благословили на добрий початок діла.

2

 

Спільне фото у храмі зблизило всіх присутніх та надихнуло на добрий початок та відкриття Фестивалю весіль!

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Музичний супровід від квартету Primavera романтичними мелодіями та бадьорим настроєм відкрив початок Весільного фестивалю і налаштував гостей та ведучих на справжнє весільне дійство та незабутнє свято!

4

Ведучі фестивалю Олена та Богдан запросили на сцену та презентували усіх учасників та партнерів першого дня Весільного фестивалю, що подарувало усім присутнім незабутнє перше враження.

5

Перша духовна бесіда відбулася із багатодітними священниками Андрієм та Костянтином Дворовими, що поділилися своїм досвідом сімейного та подружнього життя, наголосили про важливість підтримки та розуміння один одного, особливу роль терпіння та спільної молитви, які налаштовують на благочинний лад і лише йдуть на користь якщо трапляються негаразди та зміцнюють стосунки у сім’ї.

7Андрій Дворовий процитував думку з книги протоієрея Іллі Шугаєва «Один раз на все життя», що окрім зовнішньої краси, людина, коли обирає собі партнера для поєднання у шлюбному союзі та для створення сім’ї має в першу чергу розгледіти його душу, яка найчастіше не видима для тілесних очей, а для цього потрібен час, тому за порадою священників перед тим,як взяти шлюб варто прозустрічатися хоча б рік, а потім приймати рішення.  Хоча, в цій же книзі священик наводить приклад з власного досвіду, коли семінаристи, по завершинні духовної семінарії не мали часу на довгі побачення та оглядини, молилися у храмі перед святими образами та просили Бога послати їм гідну наречену навіть за такої умови, що перша дівчина, яка зайде до храму і подивиться на нього тій він і запропонує вийти заміж за нього.

Про те, що найчастіше під час святкування весілля у ресторані молодята майже не торкаються їжі через хвилювання, а також про три пожежі та зіпсовані торти під час весілля розповіла Анастасія Слухай на своєму майстер – класі від під назвою «Від А до Я». Наголосивши на тому, що найбільш важливими в цей особливий день, який буває лише раз в житті є враження та спогади не тільки для присутніх гостей, але найголовніше – для пари молодят, Анастасія порадила не засмучуватися через такі дрібниці, як інший відтінок кольору на келихах або на святковій скатертині, продумати заздалегідь сценарій весілля та розважальної програми для гостей, а також обовязково використовувати послуги координаторів аби більшість організаційних питань вони взяли на себе.

8

Особливою родзинкою та приємною несподіванкою для гостей став показ вечірніх та весільних суконь від керівника Арт-майстерні Анни Черній «Інфанта».

8=

Казкову можливість прийняти участь у майстер-класі з весільного танцю від клубу бального танцю «Ренесанс» отримали всі присутні, із задоволенням повторюючи рухи та оберти із своїми партнерами. Гармонійним доповненням став виступ із демонстрацією весільного танцю учасників з клубу бального танцю «Ренесанс».

18

Scrapbooking – нове віяння у прикладному мистецтві, що дозволяє виготовити святкові листівки та подарунки для гостей власноруч. Опанувати його та ознайомитися з особливостями наші гості змогли, відвідавши майстер-клас, що проводили наші партнери заходу Наталія Гончарук та Анна Павленко.

19

До речі, використовувати техніки скрапбукінгу можна також і в домашніх умовах, для цього вам знадобляться такі підручні матеріали, як ножиці, клей, папір різних кольорів та щільності, стрічки, вирізки з журналів, мереживо та всі можливі предмети,що на вашу думку підходять для створення альбому, або листівки. Гловне у цій справі  – фантазія та терпіння, що допоможе створити справжні незабутні шедеври хенд мейду! 

На завершення заходу наші організатори підготували майстер-класи з «Підготовки вокальних виступів наречених» від Тетяни Белюги (керівник школи вокалу «Гармонія») 

Відео спогад від Павла Омельченок

прао

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *