“Усі ми родом із дитинства…”

Afisha_Knish_ukr_ok_e-mail2

05 вересня (субота) о 12:00 в галереї “Соборна” відбудеться відкриття виставки картин самобутньої української художниці, письменниці та педагога Софії Миколаївни Книш під назвою «Родом з дитинства».

Творчість Софії Книш світлими і добрими образами завоювало серця багатьох любителів образотворчого мистецтва далеко за межами України, куди вона переїхала жити з Литви в 1985році. Софія Миколаїна Книш – незвичайний художник. Її книги і картини — це душа автора. Адуша її летить в дитинство, де їй було дуже добре. А тому, так званий наївний живопис, — це багато в чому дитячий погляд на світ, передача дитячого світовідчування. І тема її творчості — дитинство, квіти. Тема — справа безперечно важлива, але для художника все-таки головне — колірне рішення. Досить сказати, що картини художниці дуже насичені енергетично. І благотворна енергія, що струмує від них, — прониклива ніжність, любов до місць, де їй доводилося жити, до людей, з якими доводилося зустрічатися. На полотнах зображене життя матеріальне, але зображене так радісно, що ясно стає на душі. Аце і є дія таланту. У її творчості своя філософія, яка робить цю творчість багатішою та піднесеною.

AS4p8i6oCwgЗапрошуємо вас! Приходьте самі, з друзями, сім’ями, приводьте своїх дітей, і ви отримаєте прекрасну можливість помилуватись картинами, в яких тісно поєдналися дитячі мрії, дорослі надії, очікування дива і віра у те, що мрії збуваються.

УВАГА! В рамках відкриття виставки відбудеться читання авторських творів Софії Миколаївни із дітьми. Детальніше (044) 529 03 59

Вхід вільний. м.Київ, Залізничне шосе,3 (ст.м. Либідська)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *