Просвітницький центр запрошує “День відкритих дверей”

afisha galereya sobornaГалерея “Соборна”, просвітницький центр кафедрального собору УПЦ запрошує на День відкритих дверей, що відбудеться 5 вересня 2015р. (субота) о 12:00.

У програмі заходу: концерт, майстер-класи, відкриті уроки, консультації керівників студій та клубів центру, презентація виставки самобутньої української художниці Софії Книш, концерт за участю ведучого соліста Національного будинку органної та камерної музики Андрія Кирилова та скрипалів Ніни Сіваченко і Тетяни Андрієвської, виступ фольклорного ансамблю при хорі ім. Г. Верьовки та клубу бального танцю для молоді «Ренесанс», авторські духовні пісні та багато іншого..

Галерея “Соборна”, просвітницький центр кафедрального собору УПЦ – це унікальний, багатофункціональний просвітницький проект, який має чітко виражені напрямки діяльності в тому числі: духовно- просвітницька діяльність, виставкова та культурно – просвітницька, студійно – клубна діяльність, центр розвитку сім’ї та служба психологічної підтримки, благодійність та волонтерство, проведення фестивалів.  Основним завданням центру є  духовне відродження та культурне оновлення яке реалізується в різносторонніх  духовно – просвітницьких, соціальних та творчих проектах які втілюються в життя професіоналами в різних сферах: богослови, музиканти, режисери, художники, психологи, журналісти, письменники, хореографи, дизайнери та інш.

Для кожної людини яка шукає для себе чи своєї дитини можливість до саморозвитку чи творчого хобі, духовно – просвітницький центр пропонує недільні школи, дитячі студії, клуби, арт – гуртки, театральні гуртки, клуби для молоді і дорослих та багато іншого. За п’ять років у центрі активно розвинувся напрямок роботи з дітьми: зустрічі недільних шкіл, всеукраїнські – фестивалі, виставки та виставки – конкурси. Підтримку центру висловлюють голови Синодальних відділів УПЦ, представники культури та мистецтв, шоу-бізнесу, представники засобів масової інформації, відомі художники, дизайнери, скульптори, спортсмени, поети, письменники із різних регіонів України.

AS4p8i6oCwgАдреса: м.Київ, Залізничне шосе,3 (ст.м.Либідська) – галерея “Соборна” (вхід зі сторони автостоянки) тел.: (044) 5290359,

Людмила Михайлівна Гончарова, менеджер з організації масових заходів – (097)2219125, E-mail: [email protected]

Людмила Миколаївна Кирилова, менеджер з організації студійно – клубної діяльності

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *