“Духовність у житті всесвітньо відомих людей – Міла Йовович”

_milla27052015-8Міла Йовович знову стала мамою цієї весни – 1 квітня в сім’ї актриси і Пола Андерсона народилася друга дівчинка, яку назвали Дашіель. У минулий вікенд відбулося хрещення маляти, причому за православним обрядом. Таким чином Міла в черговий раз показала прихильність своєму українському корінню. Таїнство проходило в Православній церкві в Лос-Анджелесі. Всі найбільш зворушливі і важливі моменти того дня відобразила подруга Йовович, фотограф Марія Грація Бруна, а сама актриса поділилася деякими знімками в Instagram.

52_milla27052“Доброго ранку всім! Я хочу подякувати супер талановитому фотографу Марії за те, що відобразила на фото хрещення Дашіель Идан минулої п’ятниці. Коли ми розмовляємо російською, ми називаємо донучку  Даша, так що і її ім’я при хрещенні – Дарія. Дивовижний факт – Дашіель народилася 1 квітня в день Святої Дар’ї. Приголомшливо, чи неправда? Вона з’явилася на світ в той же день, що і її небесний захисник! (Хрещення проходило в традиційній православній церкві тут, в Лос-Анджелесі, в знак пошани і поваги жінка, входячи в храм, покриває голову хусткою). Марія тільки що прислала мені ці фотографії, вони просто неймовірні !!!” – Міла Йовович.

015-7Також Міла опублікувала зворушливе спільне фото своїх дочок – 7-річної Евер Габо і маленької Дашіель, написавши:

Хрещення Дашіель, яке пройшло вчора, було дивним! Неймовірно красива, заспокійлива і одухотворенна церемонія! Спасибі самому особливому хрещеному батькові Крісу Бреннеру за цю фотографію моїх красунь!” – – Міла Йовович.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *