Дорогі матусі зі святом Вас!!! (+Відео)

IMG_1798Матінко моя єдина!
Ти для мене цілий світ!
І хоч я мала дитина,
Хоч мені лиш кілька літ,
Та тебе, матусю мила,
Я кохає над життя
І бажаю: будь щаслива,
Наче квітка весняна!

10 травня в Україні відзначають день матері. Вихованці недільної школи “Соборна” (молодша група), незалишили цей день без уваги. Під час заняття дітлахи підготували власноруч зроблені малюнки – листівки своїм матусям та заспівали пісеньку.  День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. З покоління в покоління для кожного мама – найголовніша людина для своїх дітей.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. Слово “мати”, “мамо”, “матуся” завжди асоціюється у нас з любов’ю, добротою, ласкою. Мати – найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов’ю. Вже протягом ста років цей день стає приємним приводом для того, щоб зателефонувати мамі або приїхати до неї, щоб сказати «спасибі» за її кохання, підтримку і самовідданість.

Отож, прийміть наші найщиріші вітання дорогі жінки – матусі. Нехай Божа ласка та благодать, ніколи Вас не залишають. Бажаємо щоб ваші діти завжди радували Вас своїми успіхами, а особливо у духовному зростанні та в любові до Вас і ближніх.

Зі святом! Многая і благая літа!!! 
З повагою, колектив галереї “Соборна”
– просвітницький центри КС УПЦ 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *