Розпочався курс «Пологи в радість»

IMG_66753 вересня розпочався черговий курс для майбутніх батьків «Пологи в радість». Вступне заняття провела куратор курсу, керівник Православного центру розвитку сім’ї «Сім’я в радість», що діє при Духовно-просвітницькому центрі, кандидат педагогічних наук, психолог, магістр соціальної роботи Манчестерського університету, автор публікацій та тренінгових програм для батьків Іванна Братусь.

Курс складається з 12 тем, що відповідають на різні аспекти підготовки до пологів та батьківства. У проведенні курсу також беруть участь священики та лікарі. Курс «Пологи в радість» дає можливість майбутнім батькам повноцінно підготуватися до однієї з головних та найрадісніших подій у сім’ї – появи на світ дитини.

IMG_6671Анатолій і Аліна – учасники курсу «Пологи в радість»:

В галереї «Соборна» завжди суперові заходи, тільки на 5+! Я була на виставі про святу Єлизавету, було дуже цікаво! Ми тут були ще до того, як одружилися. Також були на одному з Різдвяних заходів. Краще ми познайомилися в молодіжці Іонінського монастиря, так зародилася наша сім’я. Ми – середньостатистична православна родина, ще дуже молода – ми обвінчалися 1 червня. Робимо все для того, щоб духовно зростати, збагачувати і доповнювати одне одного. Ми знайшли те, що хотіли.

Ми вдячні Іонінському монастирю, а також дуже раді, що є такі курси, присвячені пологам. Тут люди спілкуються на одній духовній хвилі. Є різні курси, але якщо вони пов’язані з Церквою – це ближче до душі, тут привітно зустрінуть і ми впевнені, що все буде на вищому рівні. Погляд з духовної сторони дуже важливий. Можна підходити до питання матеріально, а можна духовно. Для нас, як для віруючих людей, духовне переважає. Тому між вибором простих чи православних курсів ми так чи інакше обрали б останні, і це не обговорюється. Очікуємо пізнати те, чого ми ще не знаємо, адже це для нас вперше. Є багато нюансів, які потрібно знати обов’язково, а самостійно ти всього не вивчиш, не знайдеш в інтернеті, та й не вистачить ні часу, ні сил. А з досвідом спеціалістів це буде швидше і простіше. Коли тебе навчають, ти розумієш, що ти ще багато чого не знав, і не дізнався, якби тобі не розповіли.

IMG_6672Юлія та Олександр Білик – учасники курсу «Пологи в радість»:

Ми подходили к выбору курсов с небольшой подготовкой. Я смотрела программу, которая есть в обычных стандартных курсах и программу, которую предлагает Духовно-просветительский центр. Мне понравилось и заинтересовало то, что кроме стандартных медицинских вопросов тут открываются еще и вопросы духовной сферы. Это стало основной причиной нашего выбора. От этих курсов мы ожидаем духовной пищи и информационной поддержки – новых знаний, которые помогут нашей семье.  

IMG_6669Катерина Мельник – учасниця курсу «Пологи в радість»:

Посетить курсы «Роды в радость» мне порекомендовала моя хорошая подруга. Она здесь была и рассказала, что ей очень помогли эти курсы и при родах, и даже после родов. Теперь, воспитывая ребеночка, она периодически открывает блокнот и просматривает записи с этих курсов. Мы также ожидаем получения хороших навыков и знаний, приятного времяпровождения, а центру «Семья в радость» желаем развиваться!

Зареєструватися на участь у курсі «Пологи в радість»:
(044) 529 03 59, [email protected]

Заняття відбуваються за адресою:
м. Київ, Залізничне шосе, 3, ГАЛЕРЕЯ «СОБОРНА», вхід з боку автостоянки (м. Либідська).

Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість» – Заради зміцнення та розвитку сім’ї!

Дарія Кривошея

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *