Вітаємо отця Савву з Хрестинами новонародженого сина Михайлика!

IMG_6579Божою милістю сьогодні стало на одного маленького християнина більше! 3 вересня у храмі на честь Усіх святих відбулося Хрещення сина диякона Савви та Ольги Заріцьких – новонародженого Михайла. Таїнство звершив настоятель храму митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр.

Таїнство Хрещення – найперше свято і один з найголовніших днів у житті кожної людини, адже вона стає ближчою до Бога, знаходить Його турботливий захист і опіку. В цей день малюк приймає на свою адресу подарунки, добрі побажання і привітання з хрестинами. Хрещені батьки дають обіцянку перед Богом, що відтепер вони у відповіді за свого хрещеника, обіцяючи берегти його, всіляко допомагати батькам у вихованні малюка і бути хорошим прикладом для нього.

Від щирого серця вітаємо батьків маленького Михайлика з цією прекрасною подією його життя! Бажаємо всій родині Божого благословіння, міцного здоров’я, миру, злагоди і добра! Хай синочок зростає справжнім християнином на радість батькам та Церкви Христової!

З любов’ю у Христі, колектив Духовно-просвітницького центру
Кафедрального собору

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *