«Обираю здоров’я!» (+Відео)

IMG_587727 та 28 березня, під час шкільних канікул, у галереї «Соборна» Духовно-просвітницького центру УПЦ проходять тренінги «Обираю здоров’я» від центру розвитку сім’ї «Сім’я в радість»для дітей віком від 10 років.

Завдяки розробленій православними спеціалістами, практиками та науковцями тренінговій програмі, підлітки дізнаютьсяпро шкідливий вплив тютюну, алкоголю та наркотиків.

Цікаві та корисні заняття проводять спеціалісти кафедри соціальної педагогіки Інституту людини Університету ім.Б.Грінченка – відомий спеціаліст в сфері освітніх технологій Тетяна Лях та автор тренінгових методик та публікаційТетяна Спіріна, а також брати-священики ієрей Костянтин та ієрей Андрій Дворові – духівники центру розвитку «Сім’я в радість» (клірики храму Великомученика та целителя Пантелеїмона міста Боярки).

Мета тренінгових занять – навчити молоде покоління основам здорового способу життя, підвищити рівень знань дітей та підлітків про негативні наслідки вживання психоактивних речовин, методи профілактики та можливості лікування різних видів залежності.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *