Щоб воскреснути, потрібно просто щиро вірити… (+Відео)

IMG_574826 березня у Духовно-просвітницькому центрі Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового відбулася великопісна бесіда з протоієреєм Олександром Авдюгіним – настоятелем храму святих Іоакима і Анни в місті Ровеньки (Луганської області), магістром богослов’я, письменником, автором кількох книг та відомим блогером, публікації якого щодня зміцнюють віру православних християн та допомагають їм у духовному житті. Приємним враженням для всіх присутніх стала оригінальна тема зустрічі: «Ми всі воскреснемо!».

Кожен учасник бесіди зміг згадати і глибше зрозуміти головну розраду та надію людства – Світле Воскресіння Христове та майбутнє воскресіння кожного з нас. Отець Олександр розповів про значення Воскресіння в житті людини, і що необхідно для досягнення вічної радості зі Христом.

«Чтобы воскреснуть, нужно просто искренне верить, – відмічає батюшка, – даже если мы не знаем всех догматов веры».

«Каждый из нас – неповторимый абсолютный эксклюзив. Если мы сможем приумножить наши таланты, это и будет залогом нашего Воскресения».

IMG_5815Крім того, цього тижня священик Олександр Авдюгін випустив нову книгу оповідань під назвою «Батюшкин грех и другие рассказы». Батюшка розповів, як створювалася книга, та зачитав дещо зі своїх творів. Наприкінці зустрічі кожен бажаючий отримав відповіді на свої запитання.

У ці духовно насичені дні, в час Великого посту, всі ми з нетерпінням і трепетом готуємося до зустрічі з Воскреслим Спасителем. Бесіда з протоієреєм Олександром зміцнила всіх присутніх на непростому шляху до Воскресіння та надихнула на нові досягнення для здобуття цієї захоплюючої висоти для всіх, хто слідує за Христом – «Ми всі воскреснемо!».

Символічно, що споруджуваний у столиці головний духовний та адміністративний центр Української Православної Церкви – Кафедральний собор – зводиться саме на честь Воскресіння Христового.

Колектив Духовно-просвітницького центру щиро вдячний отцю Олександру за прекрасну бесіду, бажаємо Божої допомоги, сил і натхнення у активних трудах батюшки на ниві Христовій, й сподіваємося на подальші духовні зустрічі.

Наступна Великопісна бесіда у галереї «Соборна» відбудеться вже 2 квітня. З Божою милістю, гостем зустрічі стане протоієрей Віталій Ейсмонт, настоятель Свято-Покровського храму села Холосно (Овруцької єпархії), православний журналіст, ведучий телепрограми «Православне слово».

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *