Запрошуємо на концерт – проповідь за участі православних священиків бардів.

Афіша маличенкоБоже слово – проповідь. Це обов’язок священицького сану, доручений самим Христом. Як до апостолів, так і до священиків Христос каже: «Ідіть, отже, і зробіть учнями всі народи… Навчаючи їх берегти все, що я вам заповідав» (Мт. 28:19-20). Св. апостол Павло в листі до свого учня Тимофея пише: «Проповідуй слово, наполягай вчасно і невчасно, картай, погрожуй, напоумлюй із усіею терпеливістю та наукою» (2 Тим. 4:2). «Горе мені, коли б я не проповідував Євангелія»

27 березня 2016р.(неділя) просвітницький центр кафедрального собору УПЦ (галерея “Соборна”) в рамках Клубу авторського мистецтва запрошує на концерт – проповідь православних авторів виконавців прот. Володимира Маличенка з міста Конотоп та ієр. Володимира Шинкарука з міста Київ.

У програмі концерту: виступи із духовними настановами від православних священиків – місіонерів.  Про виконавців:

IMG_0850

прот. Володимир Маличенко

Протоієрей Володимир Маличенко народився в 1963 році в м. Конотоп. Священицький сан прийняв у 1995 році після закінчення Курської Духовної Семінарії. З того часу і по сьогоднішній день, нежалів себе, та трудиться на ниві Христовій: на батьківщині будує храм на честь благовірного князя Олександра Невського, окормляє пастирським словом увязнених у тюремному храмі мученика Іоанна Воїна, та є служащим кліриком при храмі Казанської Ікони Божої Матері в селі Новомутина. Окрім служби у отця Володимира в житті є ще декілька улюблених справ: виховання восьмох дітей та авторське мистецтво. Писати вірші та музику священик почав ще перебуваючи в армії, “предмет розмови” за цей час сутєво змінився, а от задушевність та глибина залишились попередніми. За це його пісні і полюбились слухачам.

В. Малыченко “МОЛИТВА” (альбом “Душа слышит свет”)

В. Малыченко “УТРОМ В ХРАМ” (альбом “Душа слышит свет”)

В. Малыченко “ВЕНЧАЛЬНЫЙ ВАЛЬС” (альбом “Душа слышит свет”)

 

IMG_0016

ієр. Володимир Шинкарук

Ієрей Володимир Шинкарук, переможець і лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів православної авторської пісні. Чистота голосу, прониклива мелодійність гітари, спасительні слова, що містять зерно Істини у творах  які виконує о.Володимир. Священик займається і місіонерсько – просвітницькою діяльністю організовуючи концерти в місцях позбавлення волі, будинках для пристарілих людей та інш. К

 

 

 

В.Шинкарук – ГОСПОДЬ КЛИЧЕ УСІХ (альбом “Господь кличе усіх”)

В.Шинкарук – ИКОНА ИВЕРСКАЯ (альбом “Крепись душа православная”)

В.Шинкарук – МАЛЕНЬКИЙ АНГЕЛ (альбом “Крепись душа православная”)

В.Шинкарук – СЛАВА ТОБІ ГОСПОДИ (альбом “Господь кличе усіх”)

 

Отже, концерт відбудеться 27 березня 2016р. початок о 15:00, галерея «Соборна» (вхід зі сторони автостоянки), м. Київ, Залізничне шосе, 3 (ст.м. Либідська). Детальніше: (044) 529 03 59. ВХІД ВІЛЬНИЙ.

З організаційних питань стосовно духовно – просвітницьких (місіонерських) концертів, телефонуйте координатору Клубу авторського мистецтва: 0982379687 ієр. Володимир Шинкарук.

***

Клуб авторського мистецтва, що працює як один із проектів ДПЦ КС УПЦ (галерея “Соборна”) об’єднує православних авторів-виконавців та поетів, творчих людей, які в своїй творчості несуть слово Боже у світ, проводять благодійні концерти, постійно створюють концертні програми у галереї «Соборна», в храмах, будинках для літніх людей, місцях позбавлення волі та інших соціальних установах.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *