Запрошуємо на концерт з нагоди відзначення номінації “Сучасна жінка мироносиця 2016”.

А4-мироносиці-201615 травня, у Третю неділю після Пасхи, Свята Церква молитовно вшановує пам’ять святих жон-мироносиць. Крім дванадцяти і семидесяти учнів за Христом ходили та Йому вірно служили багато жінок, котрі навчалися у Нього вірі та святому життю, допомагали Йому в проповіді про Царство Боже.

Традиційно в цей день вже 5 рік поспіль  Духовно – просвітницький центр  кафедрального собору УПЦ за благословінням спочилого Предстоятеля УПЦ Блаженнійшого Митрополита Володимира відзначає скромних і працьовитих жінок, які віддано несуть сорціальне служіння в лоні церкви, в соціальних  та громадських закладах.  В рамках заходу за віддане та активне соціальне служіння протягом багатьох років,  будуть відзначені двадцять  “Сучасних жінок мироносиць”.

Свята Церква, шануючи пам’ять жон-мироносиць, віддає належну хвалу їхній вірі, гарячій любові й відданості Господу, Котрого переслідувала заздрість і злоба первосвящеників, книжників і старійшин юдейських. На прикладі мироносиць Церква вчить нас щирій вірі, гарячій любові та незмінній відданості Господу Іісусу впродовж усього нашого життя, у будь-якому стані, серед усіх нестабільностей життя, в щасті і горі, в скорботі і радості, в багатстві і бідності, в здоров’ї та хворобі, в тиші і бурі душевній. Особиста, жива, заснована на Євангелії християнська віра, є істинне миро для Господа. Він щедро нагороджував чудесними дарами тих, в кому знаходив віру. “Віра твоя спасла тебе, йди з миром”, “йди, і як вірував ти, нехай і буде тобі”, “по вірі вашій нехай буде вам”, “все, чого не попросите в молитві з вірою, отримаєте”, – говорив Він віруючим.

У програмі заходу:
– концерт від Хору хлопчиків та юнаків Національної Музичної Академії України ім.П.І. Чайковського;
– презентація від акторів Нового драматичного театру на Печерську, м.Київ, які подарують глядачам уривок нової вистави «Святі Київські Жони», режисер Олена Лазович;
– відкриється виставка картин, яка присвячена православному жіночому дню.

Чекаємо на Вас, 15 травня 2016р. початок о 14:00 в галереї «Соборна» (вхід зі сторони автостоянки), м.Київ, Залізничне шосе, 3. (ст.м. Либідська). Телефон для довідок: (044) 529 03 59

Організатор: Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору УПЦ в рамках відділу по роботі з сім’єю Православного центру розвитку сім’ї “Сім’я в радість”.

завантаження

www.camellia.ua

Партнер заходу: Компанія «Камелія», яка створена ще у 1994 році , стала однією з провідних національних корпорацій квітів. На початку шляху команда імпортувала зрізані квіти та кімнатні рослини з Голландії. З часом, використавши передові голландські технології, компанія почала розвивати власне квіткове виробництво в Україні. Сьогодні в активі «Камелії» – 11 гектарів зрошуваних і спеціально освітлюваних теплиць. За два десятиліття своєї діяльності «Камелія» успішно освоїла всі основні напрямки квіткового бізнесу: виробництво, оптово-роздрібні продажі, флористику, фіто-та ландшафтний дизайни. У продажу завжди є більше 3000 найменувань квітів, рослин, флористичного декору, садових товарів. У Києві мережа фірмових магазинів «Камелія» розташована таким чином, що вони легкодоступні з будь-якого куточка столиці.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *