“Любов, що вас тримає, походить з Божого серця і хоче поєднати вас…”

IMG_3004«Як створити міцну та люблячу сім’ю?». Досвідом власного сімейного життя 20 квітня поділиться протоієрей Володимир Воробей, настоятель храму на честь Покрова Божої Матері у селі Сулимівка (Київська єпархія), батько 7 дітей.  Під час зустрічі у кожного з присутніх була унікальна можливість дізнатись про історію створення багатодітної сім’ї Воробей, почути відповіді на ключові питання про особливості “зростання сімейних відносин” та отримати відповідь на власні запитання. Отець Володимир під час розмови наголосив, що чоловік і жінка повинні належати одне одному взаємно, доповнювати одне одного, бути важливими одне для одного. Ні в якому разі не повинні окремо проходити власне життя; навпаки їхні дороги повинні злитися в одну; їхні життя мають стати одним єдиним життям, єдиною, повною спільністю життя.

Отець Володимир і матінка Марина познайомились в храмі, де обоє  несли послух.  На той час майбутній священик служив в армії, до якої призвали його з самої Києво-Печерської Лаври, де він був послушником. Юний Володимир розмірковував про прийняття монашества. Однак, побачивши дівчину Марину, яка співала на кліросі,  відразу виникла думка про створення сім’ї. Через пів року після знайомства на Вінчання благословив нині спочилий духівник отця Володимира, схіігумен Геронтій, насельник Києво-Печерської Лаври, біля якого зростав тоді юний Володимир.  Перші два роки сімейного життя у подружжя не було дітей, конфлікт резусів створював серйозні перешкоди у народжені нащадків. Однак для Господа все можливо. По молитвам Всіх святих, матінка Марина народила 7 дітей, всіх – природнім шляхом. Сьогодні старша донечка сімї Воробей – студентка Медичного коледжу, а молодшій – 2 рочки.

Бесіда пройшла в дуже теплій, родинній атмосфері. Наступна зустріч – бесіда на тему: “Як створити міцну та люблячу сім’ю?” буде останньою в цьому сезоні та відбудеться в травні 2016р. (044)5290359. Ваші запитання ви можете надіслати заздалегідь: [email protected]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *