Запрошуємо до участі у ювілейному V Різдвяному фестивалі “Віфлеємська зірка 2016”.(+Відео)

afisha_Rizdvo2016Проповідуючи вічну Христову Істину людям, що живуть у мінливому світі, Церква робить це через культурні форми, властиві сучасності, нації, різним соціальним групам. Вона долучає до цієї роботи людей культури та мистецтва, закликаючи їх: “Перетворюйтеся оновленням розуму вашого, щоб вам пізнати, що є воля Божа, благая, бажана та досконала” (Рим.12.2).

Виходячи з цього, у 2011році з благословення Блаженнійшого Митрополита Володимира (Сабодана) настоятеля кафедрального собору УПЦ, духовно – просвітницький центр собору  ініціює проведення тематичного різдвяного фестивалю «Віфлеємська зірка».

Основні цілі проведення фестивалю: звеличити красу та багатогранність Богом створеного світу; показати традиції православ`я та їх розвиток у сучасності щодо різних видів мистецтв, як то художнє слово, література, хореографія, музика, співи та інше;сприяти відродженню традиційної православної культури України, заснованої на високих ідеалах Істини, Добра та Краси; у творчо обдарованих дітей пробуджувати бажання служити Богу та людям своїм талантом і здібностями; сприяти вихованню молодої людини за традиціями православ`я, розвитку її особистості, талантів, розумових здібностей; зміцнювати дружні та творчі контакти між учасниками фестивалю; сприяти задоволенню потреб населення у додаткових культурно-просвітницьких заходах духовної, високоморальної спрямованості.

Давайте ж з допомогою Божою разом відроджувати духовність у нашому суспільстві, зміцнювати моральне підгрунтя та відтворювати православні традиційні цінності – основу національної самосвідомості українського народу і самобутності нашої культури. Доречі цього року буде особлива номінація для юних акторів, які гратимуть роль віфлеємської зірки – “Зірочка фестивалю”. Члени журі оцінюватим акторську гру та костюм героя.

Для участі у фестивалі потрібно подати заявку – анкету до 18:00  – 30 грудня 2014р. Заповнені анкети приймаються за адресою: м. Київ, Залізничне шосе, 3 (галерея «Соборна»)  тел.(097) 221 91 25, (044)529 03 59 або на e-mail:[email protected]

Положення та анкета – скачати тут Положення-Віфлеєм-зірка-2016 + ЗАЯВКА 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *