Запрошуємо на концерт авторського мистецтва.

концерт авторського мистецтва25 жовтня 2015р. (неділя) о 14:00 запрошуємо відвідати зустріч творчого клубу авторського мистецтва, що діє при просвітницькому центрі кафедрального собору УПЦ.

Цього дня відбудеться концерт за участі православних авторів вокального та літературного мистецтва Світлани Потери та Людмили Папки. На усіх гостей очікують нові твори від авторів, в тому числі пісні та вірші, які надихають на роздуми про світ, в якому живе кожна людина, про мету нашого існування на землі, а також зі сцени прозвучать слова віри, надії та любові, які надихають на рух вперед до розвитку в собі кращих духовних якостей.

Світлана Миколаївна Потера – поетеса, композитор, співачка, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України і Творчого об’єднання «Світлина» Спілки жінок м. Києва, лауреат XІ Всеукраїнського фестивалю сучасного романсу «Осіннє рандеву» (м. Миргород-2011) в номінації «Кращий композитор фестивалю», дипломант Міжнародного літературного конкурсу «Православна моя Україна», присвяченого 1020-річчю Хрещення Русі, в номінації «Поезія». Світлана Потера є автором  музики і першою виконавицею гімну Свято-Георгієвського Міжнародного Православного Фестивалю Культури і Творчості (м. Київ-2012), написаного на вірші відомої православної поетеси Тетяни Шорохової. Виступала на сценах Київського Будинку вчителя, Київського Будинку вчених, Центрального будинку художника, в Українському домі, на Православних виставках в м. Києві та інших містах України, в музеях, бібліотеках, учбових закладах, Таврійській  духовній семінарії. Пісні Світлани Потери звучали на Українському радіо і телебаченні.

Папка Людмила Миколаївна – православна поетеса, автор збірок віршів для дітей та дорослих. Людмила Миколаївна впродовж багатьох років прославляє Господа своїми віршами, дарує безкоштовно просвітницьку літературу (книги) дітям та дорослим, бере участь в роботі недільних шкіл та виступає  в благодійних концертах.

Адреса: м.Київ, Залізничне шосе,3, галерея “Соборна” (вхід зі сторони автостоянки) (044) 529 03 59. ВХІД ВІЛЬНИЙ

З організаційних питань стосовно духовно – просвітницьких (місіонерських) концертів, телефонуйте координатору Клубу авторського мистецтва : 0982379687 ієр. Володимир Шинкарук.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *