Увага! Прослуховування до фольклорного вокального колективу “Міро”

Афиша миро2Запрошуємо на прослуховування до фольклорно – вокального колективу “Міро”. В основі концептуальних засад колективу – збирання, вивчення і популяризація зразків музичного фольклору нашої землі, а також виконання кращих творів авторської музики народно-пісенного стилю. Визначений напрям діяльності колективу, його структура уможливлюють залучення широкого кола учасників до вивчення, популяризації і збереження народно-пісенних традицій, як важливої складової морально-естетичного виховання  і духовного збагачення молоді.

Учасники: базова музична підготовка обов’язкова.
група №1 діти вік від 11 до 15 років
група №2 молодь вік від 16 років

Напрямки діяльності:
– підтримка талановитих дітей та молоді;
– розвиток творчих здібностей;
– участіь у різноманітних конкурсах, фестивалях та концертних заходах в тому числі і благодійних.

xVnxA9t5g50

Світлана Максимівна Єрьоменко, художній керівник Фольклорно-вокального колективу «Міро»

Світлана Максимівна Єрьоменко, художній керівник Фольклорно-вокального колективу «Міро» – студентка Київського національного університету ім. Т.Г Шевченка

“Про діяльність просвітницького центру я знала уже давно, і доречі, мрія про створення вокального колективу, також жевріла давно. В один прекрасний день я познайомилась із керівництвом центру і розповіла про свою мрію. Так Божим промислом ми розпочали роботу в стінах галереї «Соборна». Наш колектив відкритий для усіх бажаючих і для дітей і для молоді.  Своєю творчою дорогою ми вибрали пісенний фольклор різних народів світу, адже в ньому закладена мудрість народу, що передається з покоління в покоління кожен раз доповнюючись новими смислами. Це історична основа усієї світової художньої культури. Тому ми намагаємось вивчати, зберігати та передавати найкращі народно – пісенні зразки, та духовний фольклор,  щоб кожен хто прийшов та почув нас зміг відчути та пізнати якою насправді є жива музика. Ми розпочали роботу тільки цього року, тому маємо багато планів щодо творчої роботи: ознайомлення з народним світовим пісенним, участь у творчих заходах, фестивалях у тому числі благодійних. На заняттях ми працюємо над розкриттям творчого потенціалу кожного учасника, правильною постановкою дихання та голосу,  розвитком слуху, ознайомленням з азами музичної грамоти. На наших заняттях ми освоюємо унікальну народну природну манеру співу, якою володіли протягом століть та в контексті цього вивчаємо народну культуру різних народів світу. Ми відкриті для творчої роботи з усіма бажаючими. Якщо є бажання творчо розвиватись, пізнавати і вивчати живу світову музику, познайомитись з світовою народною культурою – ласкаво просимо до нашого творчого колективу!”

Запис на прослуховування за тел. (095) 096 15 40, (044)529 03 59 – Світлана Максимівна Єрьоменко

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *