Вітаємо! Наші знову перемогли!!!

4tlVgBNimiEВже вкотре перше місце посіла наша молодіжна футбольна команда “Печори”, яка перемогла у футбольному поєдинку – турнірі, що проходив в день пам’яті вмч. Георгія Побідоносця у м. Києві.
Залучати молодь до популярного виду спорту – футболу, де під час змагання виявляється наполегливість, старанність, витримка та сила спортсменів-любителів, вже стало доброю традицією Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії.
Турнір відбувся за підтримки Федерації футболу України.
Серед гравців команди Печерського благочиння, у матчах взяли участь молоді люди, які несуть служіння на території будівництва Кафедрального собору, а саме в храмі на честь “Всіх святих”.
IMG_1763

протодиякон Савва Заріцький

З Божою допомогою наша команда здобула переконливу перемогу та стала власником кубку, який традиційно було передано у виставковий пам’ятний фонд до галереї «Соборна».

“Як поєднати футбол та віру? Командна гра допомагає нам навчитися виконувати Божу заповідь любові до ближнього, виховує терпіння та повагу до протилежних гравців. Футбольне поле інколи нагадує саме життя… Й справді, де ще навчитися гідно приймати і перемогу, і поразку, як не в спорті? Крім того, спорт має позитивний вплив на фізичний стан людини, а здоров’я, як ми знаємо – дар від Бога, який також потрібно цінувати і берегти.” – зауважив капітан футбольної команди “Печори”, протодиякон Савва Заріцький.
jK9d6qQckQkЦього дня у змаганнях взяли участь 4 команди нашої столиці, а саме: “Дніпро”, “Прайм -Тайм”, “Коледж” та “Печори”.

Щиро вітаємо команду переможців та бажаємо подальших спортивних успіхів. Дякуємо нашим футболістам за святковий спортивний настрій та справжню насолоду від гри!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *