Національний музей медицини України запрошує у травні переглянути фотовиставку “Наш Афон”…

1-Наш Афон- музей медициниУ наші дні все більше людей прагнуть потрапити на цей грецький півострів , овіяний безліччю легенд. А для тих хто не може туди потрапити є унікальний просвітницький проект виставка фоторобіт грецького фотохудожника «Наш Афон», яка відкриває блаженний світ Афону та дозволяє відчути той неповторний афонський дух, який так приваблює паломників.

15 травня просвітницький проект фотовиставка “Наш Афон” відкриється у Національному музеї медицини України. Відкриття виставки відбудеться о 14:00.

Починаючи з 2014 року  інформаційно – просвітницький проект фотовиставка «Наш Афон» побував у багатьох місцях в тому числі у Деснянській районній  державній адміністрації, Київському будинку вчених НАН України,  Національній бібліотеці України для дітей, Міжрегіональній Академії управління персоналом  та інш. 

Кожен бажаючий зможе ознайомитись з виставкою в період з 15- 31 травня  2015р. за адресою: м.Київ, вул. Богдана Хмельницького, 37, в приміщенні Національного музею медицини України. Детальнішу інформацію можете отримати за тел.:(044) 234 15 74, www.histomed.kiev.ua

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *