Пасхальні вітання особливим діткам від “Чути серцем”…

IMG_037025 квітня зусиллями волонтерів та координатора Анни Блощинської, керівника школи для дітей з вадами слуху «Чути серцем», що уже чотири роки діє при галереї “Соборна”, просвітницькому центрі Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового з благословіння духівника громади нечуючих людей м. Києва протоієрея Григорія Крижановського відбувся святковий захід присвячений Воскресінню Христовому.

IMG_0319Захід розпочався зі святкового концерту – спогадів. Як жила громада? Які цікаві події були протягом останього року? На екрані волонтери показали відео уривки із занять школи. Керівник недільної школи «Чути серцем» Анна Блощинська привітала усіх гостей свята, дітей – вихованцій школи, а також дорослих – педагогів, батьків та волонтерів, які протягом року спільно працювали на ниві виховання та всебічного розвитку особливих дітей, учнів школи.

IMG_0327

Керівник недільної школи «Чути серцем» Анна Блощинська

Керівник недільної школи «Чути серцем» Анна БлощинськаХристос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував. Пройшов ще один рік нашого з вами знайомства і роботи. Кожен з вас проявив себе як старанний і здібний учень . Про кожного ми можемо сказати сьогодні багато теплих слів. Велике спасибі вам за вашу допитливість, терпіння і бажання здобувати нові знання . Разом з вами ми не тільки дізнаємося багато нового , але і набуваємо нових друзів, отримуємо свіжі враження і наповнюємо наше життя цікавими подіями . Пасха – це свято – свят і торжество з торжеств. Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов. Христос Воскрес дорогі брати і сестри! Воістину Воскрес!”

Після завершення офіційної частини свята на малечу  з батьками очікували цікаві майстер – класи від Наталі Гончарук  і Лариси Сосоєвої, ігротеки підготовлені волонтерами Надією Свиридовською та Віктором Голишовец студентом КДАіС та багато іншого.

IMG_0334-0

Ксенія Зозуля, керівник галереї «Соборна», просвітницький центр кафедрального соборуУПЦ

Ксенія Зозуля, керівник галереї «Соборна», просвітницький центр кафедрального соборуУПЦ, м.Київ: «Дякуючи Богу, традиційно уже декілька років зусилями активної православної молоді – волонтерів та керівника недільної школи Анни Блощинської під час пасхальних свят організовується чудовий захід Пасхальне свято для особливих дітей. Сьогодні в галереї панувала цікава та весела атмосфера. Ігри, майстер – класи, спілкування за чашкою запашного чаю з печивом. Я хочу привітати усіх вас із світлим і радісним святом – Великоднем та травневими святами! Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Здоров’я, миру, поміркованості вам і вашим родинам на життєвих дорогах. Нехай любов Господня з ясних високостей в оселю вашу зійде світлим гостем! Христос воскрес!

Ми дякуємо усім хто долучився до організації заходу. Маємо надію, що наша справа служіння ближнім за вашої підтримки та натхнення буде розвиватися та процвітати.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *