“У світі професій” з керівником аналітичного відділу провідної рекламної агенції України

Тренінг «У світі професій» – важлива подія для підлітків. Саме тут, професіонали своєї справи відкривають для дітей тонкощі своєї професії, діляться досвідом створення себе як  провідного спеціаліста, в тому числі на міжнародному рівні та відповідають на низку запитання від слухачів тренінгу.

IMG_4081-1-1

Вадим Гусаченко , керівник інформаційно-аналітичного відділу компанії «Octagon»

3 квітня о 10.30 юні учасники тренінгу зможуть навчатися основам маркетингу в світі реклами у Вадима Гусаченко, керівника інформаційно-аналітичного відділу компанії “Octagon” – лідера у створенні  та розміщенні  зовнішньої реклами в Україні (www.octagon.com.ua).  Крім того, Вадим Гусаченко очолює Технічний та PR комітети Асоціації зовнішньої реклами, тобто професіонал, який знає рекламу від А до Я.

Під час тренінгу діти дізнаються про види реклами; технологію розроблення рекламної кампанії; створення соціальної реклами та звичайно, про вміння та навики спеціаліста, який працює в цій сфері.

Хто може взяти участь в тренінгу?

Діти віком від 12 років, які хочуть вчитися, отримувати новий досвід.

Як потрапити на тренінг?

Потрібно обов’язково зареєструватися. Будь ласка, надішліть нам листа на адресу[email protected]  чи зателефонуйте нам: (044) 529 03 59.

Що потрібно мати з собою?

Гарний настрій та бажання навчатися.

Де відбувається тренінг?

У галереї «Соборна» (вхід зі сторони автостоянки), знаходиться поруч із місцем спорудження Кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового.

Наша адреса: Залізничне шосе, 3 (М. Либідська)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *