Увага!!! Закінчується набір до нової групи для майбутніх батьків курс «Пологи в радість»!

foto_Oksany_Guryanovoy11 лютого розпочнеться черговий курс для майбутніх батьків «Пологи в радість», що діє в рамках одного з провідних проектів просвітницького центру – Православного центру розвитку сім’ї «Сім’я в радість». Разом зі спеціалістами центру подружні пари зможуть повноцінно підготуватися до пологів та батьківства.

Кожна вагітність – дарунок від Бога. Завдяки курсу «Пологи в радість» кожна  сім’я, яка  очікує на появу малюка, може з користю провести цей час, готуючись до зустрічі із найдорожчою людиною в світі – дитиною.

Авторський курс складається з 12 тем, що відповідають на різні аспекти підготовки до пологів та батьківства.

З майбутніми батьками працюють:

Іванна Братусь – автор-ведуча курсу «Пологи в радість», к.пед.н., православний психолог, спеціалізація «пре- та перинатальна психологія та психологія батьківства», стажувалась в акушерських службах Великої Британії,  автор статей та тренінгових курсів.

Артем Чернов – лікар акушер-гінеколог, спеціаліст кафедри акушерства і гінекології НМАПО ім. П.Л. Шупіка, працює в пологовму будинку №1.

Марія Лукаш –лікар-педіатр, аллерголог.

В курсі беруть участь клірики різних храмів Київської єпархії, які діляться своїм батьківським досвідом та дають духовні настанови.

Заняття проходять у галереї «Соборна» за адресою:
м. Київ, Залізничне шосе, 3 (м. Либідська)

Зареєструватися на участь у курсі: (044) 529 03 59, [email protected]  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *