Клубу бального танцю «Ренесанс» – три роки! (+Відео)

IMG_0404-0016 лютого клуб бального танцю «Ренесанс» відсвяткував свій черговий День народження! Рівно три роки тому при Духовно-просвітницькому центрі Кафедрального собору відбулося перше тренування клубу. З того часу багато молоді змогли відкрити для себе прекрасне мистецтво танцю, стараннями клубу бального танцю «Ренесанс» проведено 10 бальних салонів, започатковано нові традиції просвітницького центру.

Клуб бальних танців при галереї «Соборна» створювався з благословіння Блаженнішого Митрополита Володимира з метою підвищення культурного рівня сучасної молоді та підготовки їх до участі в балах. На перше тренування клубу прийшли люди без будь-якої хореографічної підготовки, і вже через рік з успіхом змогли продемонструвати свої творчі досягнення у різноманітних заходах галереї.

Клуб «Ренесанс» – це не просто заняття танцями двічі на тиждень – це стиль життя, тепла дружня компанія, об’єднана любов’ю до танцю. Разом учасники клубу не лише опановують танцювальні па, але й підтримують активний спосіб життя – весело та корисно проводять дозвілля, їздять в паломництво по святим місцям України.

За ці три роки клуб став неодмінною частиною просвітницького центру, друзями, які завжди готові надати свою надійну підтримку у різноманітних благодійних акціях та масових заходах галереї «Соборна».

Вітаємо учасників клубу бальних танців «Ренесанс» з третьою річницею та щиро бажаємо миру та радості у вашому стремлінні до прекрасного, натхнення до нових звершень, вірних друзів поруч, непохитної віри та міцного здоров’я! Продовжуйте й надалі дарувати радість ближнім своєю творчістю!

Дарія Кривошея

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *