VIA GROUP UKRAINE – Запрошуємо на вечір відпочинку та мелодій музики…

афиша

16 січня 2015р. відбудеться довгоочікуваний концерт молодих і неймовірно талановитих українських виконавців: Марини Захарченко, Сергія Копаниці та гурту “ТамДеМи”, які для реалізації свого таланту об’єдналися у творчу групу – VIA GROUP UKRAINE. Вони з радістю подарують Вам хороший настрій та позитивні враження.
Трохи інформації про виконавців:

VIA GROUP UKRAINE – це творче об’єднання талановитих, амбіційних та неймовірно позитивних виконавців сучасної української музики.

До його складу входять: дуже ніжна і світла співачка Марина Захарченко, неординарний і наполегливий Сергій Копаниця та неймовірно драйвовий і позитивний гурт “ТамДеМи”. 

Історія гурту «ТамДеМи» почалася у 2009 році у місті Харкові. Засновниками гурту стали: Людмила Тимченко – вокалістка, автор текстів та музики та Роман Гаврилов – гітарист, аранжувальник, співавтор музики. З жовтня 2013 року музиканти переїхали до міста Київ. Гурт вирізняється з-поміж інших україномовних гуртів своїми драйвовими та ліричними вокальними мелодіями, яскравими гітарними рифами, професійністю та щирістю виконання. В доробку гурту «ТамДеМи» вже два альбоми: «Здивуй Світ» (2012 рік), «Країна Мрій»(2013 рік).

Марина Захарченко – молода українська співачка, лауреат фестивалів «Зоряний дощ», «Пісенний вернісаж», «Крок до зірок», «Прем’єра пісні», переможець проекту «Українські тижні від МакДональдс», володар призу глядацьких симпатій радіо-фестивалю «Шукаю продюсера» та проекту радіо «Європа плюс. Україна «CoverFM», член Асоціації діячів естрадного мистецтва України. В її репертуарі пісні В. Костенка, В. Матвієнка, В. Іванцова, Ю. Васильківського, Л. Попернацького, Л. Архипенко.

Сергій Копаниця – молодий, талановитий співак, який душею і серцем з Україною. Лауреат та дипломант міжнародних фестивалів та конкурсів. Пісні у виконанні Сергія Копаниці сповнені любові до України, до своєї землі, до української пісні. Ніжна душевна лірика переплетена з запальними піснями не залишить байдужим жодного слухача.

Чекаємо на Вас 16 січня (п’ятниця) о 19:00 за адресою: Залізничне шосе,3 (ст.м.Либідська) галерея “Соборна” – вхід зі сторони автостоянки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *