“Соборна” малеча готується до Різдва Христового…

1-IMG_616028 грудня відбулось останнє заняття у 2014 році недільної школи “Соборна” (молодша група). Відразу після Божественних Літургій діти зібрались на заняття у галереї “Соборна”. Сьогодні разом із викладачами священиком Володимиром Козачинськиму та Іванною Братусь учні молодшої групи розкрили питання про народження Богонемовляти. 7 січня – особливий день у новорічних святкуваннях нашого народу. Цього дня духовна радість обіймає кожного з нас і ми прославляємо одну з найвеличніших подій історії, сповненим радості привітанням – «Христос рождається – славімо Його!».

Наближається свято – Різдво Христове. Це одне з головних православних свят. Віруючі православні люди відвідують в церкві нічну службу, дотримуються посту, який триває сорок днів. Особливо варто дотримуватися посту 6 січня.

1-IMG_6166На Різдво прийнято прикрашати свій будинок. Вихованці молодшої групи створили разом і з батьками свій “Сімейний” вертеп – місце, де народився Ісус. Не забули про зображення Марії, Йосипа і немовляти Ісуса. А над вертепом кружляють декілька янголят. У Біблії сказано про те, що волхви принесли немовляті дари. Тому символічно на Різдво існує традиція дарувати подарунки.

1-IMG_6171Сьогодні також день народження вихованця Любчика Компанійця.

Колектив галереї “Соборна” долучається до вітань та бажає:
Нехай міцніють твої крила 
Та доля хай буде щаслива!
Хай негаразди тебе обминають,
А друзі і рідні поважають.
Будь здоровим, щасливим
І до навчання кмітливим…

Наступне заняття 04 січня 2015р. о 11:00.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *