Вітаємо Блаженнішого Владику Володимира з 22-річчям Предстоятельського служіння!

B_01522 роки невтомної молитви та проповіді, плідної праці для розвитку Церкви та дбайливого піклування про український народ та його духовність… Сьогодні Українська Православна Церква урочисто відзначає 22-річчя Предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира. Саме 27-28 травня 1992 року відбувся історичний Харківський архієрейський собор, на якому було обрано Предстоятелем Блаженнішого Владику Володимира і затверджена канонічність Української Православної Церкви.

IMG_7981Очоливши Церкву у непростий для України час, Митрополит Володимир зумів зберегти в ній мир та злагоду, об’єднати православних християн, суттєво розвинути всі єпархії, ствердити одвічні християнські цінності в українському суспільстві.

Особистість Блаженнішого стала символом і втіленням непохитної мужності та стійкості Української Церкви. На древній кафедрі Київських святителів митрополит Володимир проявив себе не лише як пастир добрий, який готовий душу свою покласти за паству свою, але й як талановитий проповідник, богослов, учитель віри.

IMG_7312Дійсно, важко уявити життя Української Православної Церкви без її мудрого та дбайливого очільника. І сьогодні милістю Божою, як і 22 роки тому, кожен вірянин відчуває молитовну підтримку свого Предстоятеля.

Від усього серця вітаємо нашого настоятеля кафедрального собору з 22-річчям Предстоятельського служіння та бажаємо довгих і благословенних років життя, міцного здоров’я, сил, духовної радості та світла Христового! Щиро вдячні Вам за кожен день Вашого служіння, за кожну молитву та численні сумлінні труди на благо Церкви та народу Божого!

З любов’ю у Христі, колектив Духовно-просвітницького центру
та громада Кафедрального собору УПЦ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *