“Візерунки Великодня 2014”- ГАЛА КОНЦЕРТ

IMG_1735У галереї «Соборна» завершився ІІІ щорічний Пасхальний фестиваль «Візерунки Великодня». 27 квітня відбувся фінальний гала-концерт фестивалю, на якому всіх присутніх чекали нагородження та виступи власників гран-прі попередніх конкурсних днів.

Останній день фестивалю розпочався з подячного молебня у Свято-Андріє-Володимирському храмі Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового. Учасники фестивалю вознесли соборну молитву до Господа, дякуючи за цікаве та душекорисне проведення Пасхальної седмиці.

IMG_1682Голова Парафіяльної ради Кафедрального собору Єпископ Бородянський Варсонофій звернувся до присутніх з архіпастирським словом, подякував учасникам і всім причетним до організації фестивалю та нагородив грамотами членів жюрі. Всі учасники ІІІ Пасхального фестивалю «Візерунки Великодня» були відмічені дипломами.

IMG_1445Колектив Духовно-просвітницького центру собору щиро вдячний усім партнерам, які підтримали фестиваль:

Дитячий парк розваг «НAPPYLON», Музей науки «Експериментаніум», Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, Телепрограма «Правосланий вісник» (Перший Національний),  Асоціації діячів кіноосвіти та медіапедагогіки України, Православний журнал «Фома в Україні», Офіційне видання УПЦ «Церковна православна газета», Інформаційний веб-портал УПЦ «Православіє в Україні», Українське Радіо, компанія «Gallery Plus», Український форум благодійників та ін.

Протягом світлого Пасхального тижня фестиваль надихав, вражав, дарував радість та найголовніше – приносив Благу Звістку про Воскресіння Христове. Тож, до зустрічі на наступних фестивалях!

Дарія Кривошея

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *