Випускники курсу жестової мови отримували Свідоцтва про успішне закінчення курсів. !

IMG_964004 червня 2016 р. в Духовно-просвітницькому центрі кафедрального собору УПЦ, (галерея “Соборна”) відбулась урочистої події: випускники курсу жестової мови отримували свідоцтва про успішне закінчення курсів. Відомо, що в рамках діяльності недільної школи “Чути серцем” на протязі 6 років кияни вивчають жестову мову для того, щоб розширити свої знання та бути корисними суспільству. Слухачі вивчали жести протягом навчального  року.

Цього теплого червневого дня вони вдало здали випускний іспит та підвели підсумок кропіткому навчанню. Немає сумніву, що знання, отримані на курсах з вивчення жестової мови в НШ “Чути серцем” стануть у нагоді як у повсякденному житті, так і в процесі участі у різноманітних духовно-просвітницьких проектах УПЦ.

IMG_9633Особливою честю для випускників став урочистий момент вручення свідоцтв, адже вони отримали їх з рук голови парафіяльної ради кафедрального собору на честь Воскресіння Христового єпископа Бородянського Варсонофія. Владика благословив новоспечених сурдоперекладачів на богоугодну діяльність та побажав успіхів у благому починанні допомоги людям зі світу тиші. Після отримання свідоцтва випускники подякували керівнику  та викладачу школи “Чути серцем” Анні Андріївні Блощинській та викладачам Галині Інгулі та Світлані Волощук за викладений курс та знаймством зі світом особливих людей.
Автор О.Полякова  

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *