В галереї “Соборна” відкрилась щорічна пасхальна виставка -конкурс “Візерунки Великодня 2016”

IMG_341723 квітня, виставкова зала галереї «Соборна» просвітницького центру кафедрального собору УПЦ представила для відвідувачів унікальну різноманітність творчих робіт, підготовлених дітьми в очікуванні найголовнішого і радісного свята всього церковного року – Світлого Христового Воскресіння. Виставка – конкурс проходить в рамках щорічного Всеукраїнського пасхального фестивалю “Візерунки Великодня”. Доречі цього року фестивалю виповнилось п’ять років з дня заснування.

IMG_3492Традиційна виставка дитячих робіт напередодні Великодня об’єднує дітей і підлітків, які хочуть прославити Воскреслого Спасителя – всього у виставці взяли участь 500 учасників та представлено майже 600 робіт.

Цього року партнер пасхального фестивалю Благодійний фонд “Православний спадок України на Святій Горі Афон” з нагоди святкування 1000-ліття давньоруського чернецтва на Афоні оголосив особливу номінацію в рамках конкурсу на “кращий малюнок” – Тема: “Пасха на Святій Горі Афон”.

Отже, в стінах галереї «Соборна» вже як ніколи відчувається близькість Пасхи Христової… Хоча попереду ще найважчі дні Страсного тижня, виставкова зала надихає неповторною світлою передпасхальною атмосферою! Для відвідувачів виставка доступна до 08 травня. Не забудьте завітати сюди впродовж святкових днів разом із дітьми та друзями! (044)5290359

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *