Увага!!! У м. Києві пройде Всеукраїнський ФОРУМ нечуючої молоді.

афиша 2Через тисячу років від дня смерті просвітителя Київської Русі, князя Володимира Великого, який хрестивши народ, заповідував проповідувати слово Боже усім від малого до велика. В Україні розпочато ініціативною православною молоддю місіонерсько – просвітницький проект у служінні ближнім зі “світу тиші”.  В наші часи, православна церква особливу увагу приділяє проповіді слова Божого людям з особливими потребами, які живуть поруч з нами, але втойже час в іншому світі, “світі тиші” – це люди з вадами слуху, нечуючі діти, молоддь та дорослі.

В рамках підготовки до проведення щорічного фестивалю для нечуючих людей «Первомайські зустрічі – 2016»,  з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого митрополита Київського і всієї України, Онуфрія, 8-9 серпня 2015р. у м. Києві, відбудеться І Всеукраїнський форум для нучуючої молоді. 

ПРОГРАМА ФОРУМУ:

8 серпня (субота)

Соборна молитва на початок доброї справи у дерев’яному храмі на честь Всіх святих, комплексу будівництва кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового.

– Відкриття та проведення форуму (просвітницький центр КС УПЦ – галерея “Соборна”): ознайомлення з програмою, презентації, тренінги, круглий стіл на тему: – “Організація роботи в церковній громаді з нечуючою молоддю.”

9 серпня (неділя)

Божествена літургія в Свято-Троїцькому, Іонинському монастирі з сурдоперекладом;
– Паломництво – екскурсія: – Свято-Троїцький Іонинський монастир та Свято – Покровський Голосієвський монастирь – молебень біля мощей Олексія Голосіївського.

Організатори форуму: Вознесенська і Первомайська єпархія УПЦ, ВФНМ “Первомайські зустрічі”(м.Первомайськ), Свято – Троїцький Іонинський монастир(м.Київ), Київська Духовна Академія і Семінарія (м.Київ), Недільна школа для людей з вадами слуху “Чути серцем” (м.Київ), Просвітницький центр КС УПЦ – галерея “Соборна”(м.Київ) та інш.

Для участі у форумі потрібно зареєструватись надіславши листа на адресу: [email protected] або за тел. (067) 289 77 55, (044)529 03 59,  Анна Андріївна Блощинська, куратор проекту – І Всеукраїнський форум для нучуючої молоді.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *