Допоможемо підготуватися дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей до школи!

R4WeEKXu4j0Традиційно під час посту християни звертають якомога більше уваги справам милосердя та служінню ближнім, які потребують нашої допомоги. Кінець серпня – відповідальний момент для кожної сім’ї, адже батьки піклуються про те, щоб зібрати дитину до школи. Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість» щороку допомагає сім’ям  в гарячі передшкільні часи. На сьогоднійшній день центр опікується більш як 150-ма дітьми з багатодітних родин, більшість з яких навчаються в школі.

Статистично в середньому батьки витрачають на шкільне приладдя для однієї дитини 2000 грн., не враховуючи вартості підручників. Багатодітним та малозабезпеченим сім’ям сьогодні потрібна наша допомога.

Ви можете підтримати дітей  долучившись до проекту:

Якщо у Вас є хороша шкільна форма для хлопчиків і дівчаток (брюки, сорочка, краватка, піджак, спідниця і т.д.) – вона стане в добрій нагоді дітям. Будемо вдячні якщо ви передасте шкільну форму, з якої вже виросли ваші діти;

Принести канцтовари: зошити на 12, 18, 24 листи у клітинку та лінійку, фломастери, альбоми, карандаші, пластилін, фарби, ручки, рюкзаки та ін.

AS4p8i6oCwgЗбір допомоги проводиться в галереї “Соборна”, просвітницький центр кафедрального собору УПЦ (вхід зі сторони автостоянки) ст.м. Либідська

З понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00

Бажаєте долучитись до проекту, зв’яжіться з нами: (044) 529 03 59.

[email protected].

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *