Унікальний вертеп на виставці «Наше Різдво-2015» (+ Відео)

1-IMG_1082-001З 13 грудня з благословення настоятеля Кафедрального собору УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у галереї «Соборна» триває дитяча виставка-конкурс «Наше Різдво». Виставка вражає яскравими святковими роботами, старанно підготовленими дітками недільних шкіл та будинків творчості спеціально до свята Різдва Христового.

Крім великої кількості дитячих малюнків та різноманітних святкових виробів, на виставці добре представлені унікальні вертепи, які зображають Народження Спасителя у Віфлеємі. Дуже цікавою є історія вертепу освітньо-мистецького центру «Шанс».

Саме цей вертеп був задіяній у створенні різдвяного мультфільму під назвою «Нині Бог родився». Це дебютна стрічка дитячої анімаційної студії “Подих Життя” Дарницької філії центру “Шанс” (керівник – Олеся Люлька).

Освітньо-мистецький центр «Шанс»– навчально-розвиваюча установа для дітей та дорослих різного віку. На сьогоднішній день це єдиний в м. Києві позашкільний учбовий заклад, розташований у 8-ми філіях, в якому мають змогу одночасно виявляти, розвивати і демонструвати свої різноманітні здібності як діти так і дорослі – від малят до людей зрілого віку.

Не забудьте відвідати виставку та створити собі незабутній Різдвяний настрій! Виставка «Наше Різдво» триватиме до 11 січня.

Дарія Кривошея

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *