У вересні фотовиставка “Наш Афон” буде в Оболонському благочинні, Київської єпархії.

Наш Афон- ПАНАСА МИРНОГОБібліотеки – це установи, які самі знаходяться в процесі навчання, а також створюють культуру навчання, що триває все життя. З 10 вересня просвітницький проект фотовиставку “Наш Афон”, прийматиме столична Публічна бібілотека ім. Панаса Мирного. Бібліотека заснованна у 1947 році. Сучасну назву має з 1977 року. Книжковий фонд – 62,7 тис. примірників. Щорічно обслуговує 4,0 тис. користувачів, кількість відвідувань за рік – 20,0 тис., книговидач – 103,0 тис. примірників.

У 2013 році з благословення нині почилого Блаженнішого  Митрополита Володимира (Сабодан), Духовно- просвітницький центр Кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового, в рамках виставкової діяльності, проекту галерея «Соборна» розпочав просвітницький проект – фотовиставка «Наш Афон», метою якого є ознайомлення громадськості з життям, побутом та  історію  становлення  і  розвитку  монастирів  Афону. Свята гора Афон не може залишити байдужою жодну душу, адже душа за природою – християнка. Афон – це дивовижне святе місце, яке постійно випромінює незриме сяйво Божої благодаті. Все в ньому має якусь надзвичайну піднесеність та одухотвореність, а близькість Бога та Божої Матері відчувається тут кожним і не вважається чимось неможливим.

Даний проект реалізовується  за  підтримки постійного партнера Паломницького Центру УПЦ, що діє при  відділі  зовнішніх  церковних  зв’язків, а  також за підтримки благочиній Київської єпархії. За період роботи даний проект побував у багатьох місцях в тому числі: Деснянській районній державній адміністрації, Київському будинку вчених НАН України, Національній бібліотеці України для дітей, Міжрегіональній  Академії  управління персоналом та ін.

IMG_5550Отож, кожен бажаючий зможе ознайомитись з виставкою  з 10 вересня по 8 жовтня  2015р. за адресою: м.Київ, вул.Кондратюка, 4Б в приміщенні Публічної бібліотеки  ім. Панаса Мирного

Детальнішу інформацію можете отримати за тел.:
(044) 432-14-71, http://ocls.kyivlibs.org.ua
(044) 502-64-34, http://obolon-blagochinnya.com.ua 

Брич Інна – менеджер виставкової зали галереї “Соборна”
тел. 063 068 99 11, 095 671 12 11, 044 529 03 59

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *