До дня Жінок-Мироносиць в галереї «Соборна» відбудеться відкриття виставки «Жіночність у батику» художниці Інни Валітової

БАТІК - Валітової Інни26 квітня у галереї «Соборна» відбудеться відкриття виставки художниці Інни Валітової «Жіночність у батику». До православного жіночого дня усі бажаючі зможуть помилуватися надзвичайно ніжними та витонченими роботами дивовижного батику. Ця прониклива тендітність техніки сьогодні напрочуд актуальна, адже у весняну пору серця людей особливо прагнуть чогось великого та світлого. Любов до природи, стремління до прекрасного, мрійливість та насиченість кольорів експозиції багатьом прийдуться до душі.

Ба́тик  — це техніка розпису по тканині за допомогою воску та барвників, поширена особливо в Індонезії та на Філіппінах, а також у країнах Південно-Східної та Східної Азії, Західній Африці тощо; у Європі відома з XIX століття.

На виставці будуть  представлені роботи із серії «Квіти»,«Українські мотиви», «Графіка», а також шовкові шарфи в техніці холодного батіку та розпису по тканині.

Інна Валітова – художниця, графік, майстер техніки батіку.Народилася 19 грудня 1978 року в Івано-Франківській області. У 2002 році закінчила Київський національний університет технологій та дизайну.

Виставки художниці:

2013 р.- виставка арт-текстилю «Rara-Avis»
2014 р. – Всеукраїнське Трієнале Художнього Текстилю
2014 р. – виставка батику «Море, сонце, відпочинок»
2014 р. – персональна виставка «Кохання поза часом»
2014 р. – художня виставка «Осінній сезон»
2015р.- персональна  виставка  батику  «Квітуча Україна»

Відкриття виставки відбудеться 26 квітня о 13:00. В рамках відкриття відбудеться майстер-клас з батику від Інни Валітової.

Чекаємо Вас  за адресою: м. Київ, Залізничне шосе, 3 – Галерея «Соборна»

Вхід вільний

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *