“Коли я прихожу до Марії Григорівни із продуктовим набором вона плача від радості.”

IMG_7319Недивлячись на свята волонтери продовжують творити благу справу. 10 січня вони вчергове завітали в домівки та передали продуктові набор нужденним людям похилого віку та інвалідам.

“Я приймаю участь у проекті “Руки милосердя” з самого початку, уже більше трьох років. Особливість нашого волонтерського руху, що ми усі пенсіонери і повірте з різними долями. У декого немає нікого рідного ні дітей, ні родичів. У кожного є вої справи і самі розумієте вік, хвороби, але ми намагаємось жити з користю. Наша Ксенія Вікторівна десь більше року тому зібрала нас після недільної школи і запропонувала допомагати ще тим хто поруч, живуть по сусідству. І на сьогоднішній день у кожного волонтера є людина якою він опікується. Серед них є інваліди, учасники Великої вітчизняної війни, онкохворі та переселенці із зони АТО. Я приношу продуктові набори Марії Григорівні, щотижня. Вона гіпертонік, інвалід і вдова має 73 роки від дня народження. І вона радіє і дякує зі слізьми на очах кожного разу. Маю надію, що Господь сподобить і надалі трудитись, і допомагати ближнім” – зауважила Світлана Вікторівна Іванченко, волонтер проекту “Руки милосердя”.

На сьогоднішній день, під опікою “Рук милосердя” знаходиться більше 100 осіб. Продуктові набори, які надає ктитор просвітницького центру кафедрального собору УПЦ, як ніколи саме зараз в такі тяжкі часи для нашої держави, допомагають невтратити надію та віру в добро, саме таким одиноким людям.

Долучитись до проекту можна за тел: (044) 529 03 59 ( понеділок з 15:00 до 18:00). Незабуваймо, що для волонтера дуже важливо бути комунікабельним, відкритим і готовим допомогти в будь-якій ситуації.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *