Запрошуємо на творчий вечір та презентацію книги Олени Гарняви.

Афіша авторская песня15 листопада (неділя) о 15:00 в галереї “Соборна” відбудеться творчий вечір та презентація книги духовних віршів “Як хочеться щоб світ став трішки світліше…” і диску із авторськими піснями православного автора виконавця, Олени Гарняви.

Презентація відбудеться врамках діяльності православного клубу авторського мистецтва, що діє при духовно – просвітницькому центрі кафедрального собору УПЦ. Книга видана по благословенню єпископа Васильківського, МИКОЛАЯ, вікарія Київської Митрополії. Ця книга віршів – літеретурний дебют автора про Богопізнання в душі людини, про Віру, Надію і про Любов до всього живого та прекрасного. В неї увійшли вірші наповнені роздумами про вічне, про сенс людського буття.

“Низький уклін і величезна подяка усім тим, хто трудився над видавництвом цього збірника духовної поезії. Надіюсь, що мої вірші донесуть промінчики Божого світла і добра в серця тих, хто буде їх читати. Особлива подяка благодійникам, священослужителям, моїй матусі, художнику декоратору Шахраюк Наталі, моїм друзям і усім тим хто підтримував мене молитовно та добрим словом.” – зауважила автор книги, Олена Гарнява.

Вечір відбудеться за адресою: галерея “Соборна”(вхід зі сторони автостоянки), Залізничне шосе, 3 (ст.м.Либідська) – (044) 529 03 59, (098)2379687 ієр. Володимир Шинкарук.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *