Продюсерський центр «24 CARATS OF ART» про весільний фестиваль “І будуть двоє одна плоть”.

image_41148

Президент продюсерського центру «24 CARATS OF ART» – Тетяна Павлюк

17 та 18 жовтня у галереї “Соборній» вперше пройшов весільний фестиваль. До організації фестивалю долучились багато  цікавих та креативних людей та організацій в тому числі партнером став Продюсерський центр  «24 CARATS OF ART», презедент центру Тетяна Павлюк.

– Чим була цікава для Вас дана співпраця?

– Продюсерський центр  «24 CARATS OF ART» виконує функцію популяризації творчості талановитих особистостей в усіх  країнах  світу і  сприяє досягненню їх мети. Без духовної основи не може існувати ні одна творчість і розвиток творчості взагалі. Співпрацюючи  з  весільним фестивалем «І будуть двоє одна плоть» і фестивалями взагалі, які організовує галерея “Соборна”, таким чином ми сприяємо залученню творчих особистостей України для підвищення духовного рівня нашого соціуму.

– Ви долучились до благодійності, чому Ваше агентство взяло участь у даній події?

– На сьогоднішній день інститут сім’ї нашої країни знаходиться в занедбаному, пригніченому стані і як ми розуміємо без міцної сім’ї не має процвітаючого майбутнього для нашої країни та нації. Тому наш продюсерський центр «24 CARATS OF ART» та громадська організація «Клуб хореографічного та вокального мистецтва «Міленіум» готовий сприяти та підтримувати подібні заходи щодо зміцнення сім’ї.

– Побажання всім учасникам фестивалю.

– Бажаємо організаторам фестивалю натхнення в  подальшому розвитку такого цікавого проекту і сподіваємось , що даний фестиваль з кожним етапом і роком буде залучати все більше учасників і прихильників.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *