Дорогі друзі! Триває підготовка до традиційного Різдвяного благодійного обіду

9c73632108882509afb27f79aa256f3f_XL7 січня у галереї «Соборна» відбудеться традиційний Різдвяний обід для соціально незахищених та бездомних, на якому будуть незримо присутніми Сам Христос, Пресвята Діва Марія, Апостоли і святі. Запрошуємо взяти участь – ділом, словом,  помислом, молитвою про благоустрій нашого спільного заходу. І нехай Сам Господь благословить вас щедро на весь наступний рік. Велике Вам спасибі за вашу участь та допомогу.

Різдвяний благодійний обід у день Різдва Христового щороку проводить благодійна спільнота на честь святого Егідія. Минулого року вперше ініціативу спільноти підтримав Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору УПЦ.

Блаженніший Митрополит Володимир за життя заповідував всією душею і серцем прагнути до Христа, розвиватися, терпіти і допомагати ближньому. Несучи заповіт Блаженнішого Владики, Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору продовжує трудитися для своїх ближніх та завжди намагається підтримувати благодійні проекти.

Усіх, хто хоче простягнути руку допомоги та подарувати ближнім щастя на свято Різдва Христового, запрошуємо 29 грудня о 19.00 до галереї «Соборна» (м. Либідська, Залізничне шосе, 3, вхід зі сторони автостоянки) на зустріч стосовно підготовки до заходу.

Телефон координатора:  096 724 63 33 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *