У галереї «Соборна» відбувся святковий обід з нагоди престолу Андріє-Володимирського храму

IMG_0683-001У День пам’яті святого апостола Андрія Первозванного, після урочистого Богослужіння у Свято-Андріє-Володимирському храмі, в честь престольного дня у галереї «Соборна» відбувся святковий обід для парафіян та гостей храму. Після молитви та благословіння владики Варсонофія близько двохсот людей розділили радість свята у спільній трапезі. Велику підтримку в організації обіду галереї «Соборна» надали ресторан «Харчевня» в особі його директора Тетяни Ястребової та наші постійні помічники – волонтери.

Неможливо уявити діяльність Духовно-просвітницького центру без підтримки волонтерів. Впродовж усіх п’яти років існування галереї «Соборна» вони активно допомагають нашій просвітницькій місії. Зокрема, у проведенні масових заходів просвітницькому центру собору щоразу «підставляють плече» учасники клубу бального танцю «Ренесанс», волонтери недільної школи «Чути серцем», семінаристи та православна молодь київської «молодіжки», що при громаді Свято-Троїцького Іонинського монастиря.

Не став виключенням і сьогоднішнє престольне свято. Друзі просвітницького центру – близько 40 волонтерів – допомогли в організації святкової трапези та цим самим вшанували пам’ять святого апостола Андрія Первозванного.

Колектив Духовно-просвітницького центру щиро вдячний всім, хто відгукнувся і допоміг організувати святкування!

Дарія Кривошея

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *