Випускний на курсах жестової мови в «Чути серцем» ♥

29 квітня відбулася дуже важлива подія на курсах жестової мови у «Чути серцем» ♥ при Духовно-просвітницькому центрі Кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового. Цього гарного весняного дня слухачам курсів були вручені свідоцтва про закінчення “Базового рівня” у вивченні жестової мови.

Усі слухачі на іспиті продемонстрували дуже гарний результат і цьому сприяє те, що серед викладачів є носії мови. Не викликає сумнівів, що саме це дає можливість кращого засвоєння матеріалу.

За багаторічною традицією свідоцтва про закінчення курсів випускникам вручив, а також надав архіпастирське благословення єпископ Бородянський Варсонофій, духівник Недільної школі ♥ «Чути серцем».
Після вручення свідоцтв усі присутні насолодилися святковим концертом, який підготували випускники після здачі іспитів. На концерті виконувалися жестові пісні, читалися вірші жестовою мовою.
По закінченню курсів випускники отримали ті базові знання, що у подальшому можно удосконавлювати та поповнити ряди сурдоперекладачів, яких так необхідні у суспільстві та в православних церквах.
► Наступний набір у вересні. Реєстрація на [email protected]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *