Учасники клубу авторського мистецтва з концертом побували на Коломиї.

DSCF535901 липня,  храм в честь образу Богородиці “Боголюбська”, який знаходиться в с. Кобаки, Косівського р-ну, Івано-Франковської обл. в рамках свята з нагоди престолу, приймав з концертом, учасників клубу авторського мистецтва ієр. Володимира Шинкарука та автора виконавця Петра Романцева.

Свято почалось з Божественної літургії, яку очолив Преосвященнійший владика Тихон. Після святкової служби, усіх запросили до трапези, і вже після цього, почався концерт, який тривав близько трьох годин. Прозвучало більше 50-ти пісень, мелодії і тексти яких, були направлені на духовну підтримку людей, укріплення їх у вірі.

DSCF5371

Православна авторська пісня – це жанр православної музичної культури, який несе в собі значиму роль для вітчизняної спільноти. Є багато митців, які пишуть музику на вірші духовного змісту, яка несе в собі думки, відчуття і ду­ховне багатство нашого народу. Особливість цих пісень в тому, що звучать вони не в храмах, а в концертних залах. Отець Володимир переможець і лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів православної авторської пісні. Чистота голосу, прониклива мелодійність гітари, спасительні слова, що містять зерно Істини у творах які виконує о.Володимир. Священик займається і місіонерсько – просвітницькою діяльністю організовуючи концерти в місцях позбавлення волі, будинках для пристарілих людей та інш.

DSCF5382Петро Романцев, православного барда, лауреата міжнародних конкурсів та фестивалів. Також займається місіонерсько – просвітницькою діяльністю приймає участь у концертах в місцях позбавлення волі, будинках для пристарілих людей та інш.

Дуже хочеться вірити, що ця радість ще довго житиме в серцях слухачів, і не вщухатиме бажання діяльної любові – до Бога і ближнього! Учасники концерту сердечно вдячні всім слухачам – за щире сприйняття та теплу зустріч. Висловлюємо також величезну подяку настоятелю храму в честь образу Богородиці “Боголюбська”, прот. Василію, всім організаторам, завдяки яким учасники і слухачі долучилися до справжньої співтворчості.

Клуб авторського мистецтва – це проект студійно -клубної діяльності ДПЦ КС УПЦ, спрямований на підтримку православних авторів-виконавців і знайомство з кращими традиціями бардівської пісні та авторів прози. З організаційних питань стосовно духовно – просвітницьких (місіонерських) концертів, телефонуйте координатору Клубу авторського мистецтва: 0982379687 ієр. Володимир Шинкарук.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *