Клуб бального танцю «Renaissance» провів весняний бальний вечір для молоді на тему: “БАЛ КВІТІВ”. (+Відео)

IMG_895922 травня в просвітницькому центрі кафедрального собору УПЦ, пройшов одинадцятий бал, організований одним із провідних проектів студійно-клубної діяльності центру, клубом бального танцю “Ренесанс”, що діє під керівництвом хореографа Андрія Олександровича Лісовського.

Бальні салони просвітницького центру за роки їх проведення стали яскравою подією в житті столичної православної молоді, до участі в яких багато юнаків і дівчат готуються кілька місяців, вивчаючи класичні та історичні танці і навчаючись світському етикету. Культура поведінки – це складова частина культури людини. Вона виступає зовнішнім проявом духовного багатства особистості та її внутрішнього світу.

Завітав на Весняний молодіжний бал з благословенням від Предстоятеля УПЦ, Блаженнішого митрополита Київського та всієї України, ОНУФРІЯ, клірик храму на честь Всіх святих комплексу будівництва кафедрального собору УПЦ, прот. Олександр Маринченко.

IMG_8760

Бальний вечір, організований клубом бального танцю «Renaissance» – це завжди свято та незабутнє яскраве казкове дійство.

Захоплюючы майстер – класи …

IMG_8904

Завдяки професійним майстер-класам прекрасних ведучих – художнього керівника клубу бального танцю «Ренесанс» Андрія Лісовського та Вероніки Завгородньої кожен міг опанувати тонкощі танцювального мистецтва та відкрити для себе нові танці.

Бальні вечори у галереї «Соборна» продовжують об’єднувати православних молодих людей у прагненні разом відроджувати прекрасні традиції аристократичних бальних салонів, вивчати культуру танцювального мистецтва та поведінки в суспільстві, щоб молоде обличчя українського Православ’я було зразком виховання, благородства і необхідної гармонії внутрішньої та зовнішньої краси.

IMG_8796

Як завжди, гості довго не хотіли розходитися та покидати незабутню атмосферу балу з її приємним спілкуванням, грацією танцю, чарівною і ошатною різноманітністю убрання та яскравими враженнями.

Перш за все організатори прагнули привнести радість у життя, підтримати дух нашої молоді у цей непростий час, щоб кожен зміг розділити радість спілкування та долучитися до світової бальної культури. І захід ще раз підтвердив, що українська молодь соборна. Побувавши на бальному вечорі, починаєш по-новому цінувати кожну хвилину життя та кожну щасливу мить, даровану нам Богом.

IMG_8736

керівник просвітницького центру кафедрального собору УПЦ (галерея “Соборна”), Ксенія Зозуля.

“Мене переповнює радість та гордість в хорошому сенсі цього слова за учасників клубу бального танцю “Ренесанс” і особливо керівника клубу Андрія Лісовського, який має Богом даний талант розкривати в людях кращі якості та давати їм можливість до самореалізації в тому числі, і в клубі. Вони як квіти розкриваються на очах і цьогорічний весняний бал є наочним зразком єднання навколо справи, яку ти любиш та шануєш по справжньому. Проект бального клубу для молоді декілька років тому став одним із перших. І для мене особисто споглядати, як він розвивається і якісно, і кількісно є черговим підтвердженням, що цей проект повинен працювати і продовжувати нести свою місію культурного просвітництва серед молоді. Нещодавно в рамках клубу ми відкрили групу для дітей, і я з впевненістю можу сказати, що з часом ми побачимо чудові результати, і від нашої малечі. Я від щирого серця дякую учасникам клубу “Ренесанс” за їхню активну позицію та креатив, яким наповнене життя кожного із них та клубу в цілому.” – зауважила керівник просвітницького центру кафедрального собору УПЦ (галерея “Соборна”), Ксенія Зозуля.

Тож не пропустіть наступної можливості відпочити та поспілкуватися через танець! Наступний бальний вечір у галереї «Соборна» відбудеться у жовтні 2016р.

Партнери балу:
http://karnaval.kiev.ua/ – прокат костюмів
https://vk.com/club103146412 – А&A (Прикраси із епоксидної смоли)
https://vk.com/svom33 – SVom. Прикраси ручної роботи
http://www.renuart.kiev.ua – Ренуар’Т studio – арт-студія

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *