Увага! 20 квітня в галереї “СОБОРНА» сімейним досвідом батько 7 дітей !

20_04_16_протоієрей Володимир ВоробейЯк будувати щасливу міцну сім’ю – не навчають в школах та університетах. Кожна духовна бесіда на сімейну тематику дає можливість черпати досвід від людей, які вміють будувати сім’ю та готові ділитися своїми традиціями, правилами, секретами.

20 квітня (середа) о 19.00 запрошуємо всіх на духовно-поросвітницьку бесіду на тему:«Як створити міцну та люблячу сім’ю?». Досвідом сімейного життя поділиться протоієрей Володимир Воробей, настоятель храму на честь Покрова Божої Матері у селі Сулимівка, батько 7 дітей.  У кожного з нас буде можливість дізнатись про історію створення багатодітної сім’ї Воробей, почути відповіді на ключові питання зустрічі та отримати відповідь на свої запитання.

Знайомство з унікальним досвідом успішної сім’ї – це своєрідний життєвий інститут, що не може дати жодна книга чи тренінг. Адже  учасники зустрічі  черпають досвід від людей, які знають з яких кроків почати будувати сім’ю, як втілити сімейні цінності в реальне життя;  як виховувати дітей та створювати власні сімейні традиції; як долати перешкоди та  берегти любов через роки.

Духовна бесіда буде корисною:

  • для всіх, хто шукає другу половинку;
  • для подружніх пар, які хочуть покращати взаємостосунки та сімейну атмосферу;
  • для батьків, які хочуть отримати поради щодо виховання дітей;
  • для тих, хто шукає відповіді про розвиток та підтримку сімейних цінностей;
  • для всіх, хто  дбає про збереження сім’ї як соціального інституту.

Зустріч проводиться із сурдоперекладом за підтримки волонтерів – викладачів НШ для людей з вадами слуху “Чути серцем” КС УПЦ.

Організатор зустрічі: Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість» – провідний проект Духовно-просвітницького центру кафедрального собору УПЦ (галерея “Соборна”).

Наша адреса: м. Київ, Залізничне шосе, 3. (ст.м. Либідська).
Телефон для довідок: (044)529 03 59.
Ваші запитання ви можете надіслати заздалегідь: [email protected]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *