Увага! Запрошуємо на духовну бесіду «Як створити міцну та люблячу сім’ю?».

30_03_16_сім'я протоієрея Ростислава та матінки Марії Трьохбратськіх30 березня о 19.00 досвідом сімейного життя поділиться сім’я протоієрея Ростислава та матінки Марії Трьохбратськіх. Отець Ростислав Трьохбратській – настоятель храму Преподобного Серафима Саровського (с.Путровка), на території якого будується каплиця на честь покровителів сімейного благополуччя свв. благовірних Петра та Февронії Муромських. Отець Ростислав Трьохбратський – місіонер, організовує духовно-просвітницьку роботу з молодю, автор-виконавець духовних пісень.

Під час зустрічі ми дізнаємось про життя та традиції сім’ї Трьохбратських, почуємо відповіді на ключові питання присвячені взаємовідносинам в розширеній сім’ї, спілкуванню

Духовна бесіда буде корисною:

  • для всіх, хто шукає другу половинку;
  • для подружніх пар, які хочуть покращати взаємостосунки та сімейну атмосферу;
  • для батьків, які хочуть отримати поради щодо виховання дітей;
  • для тих, хто шукає відповіді про розвиток та підтримку сімейних цінностей;
  • для всіх, хто  дбає про збереження сім’ї як соціального інституту.

Зустріч проводиться із сурдоперекладом за підтримки волонтерів – викладачів НШ для людей з вадами слуху “Чути серцем” КС УПЦ.

Організатор зустрічі: Православний центр розвитку сім’ї «Сім’я в радість» – провідний проект Духовно-просвітницького центру УПЦ (галерея “Соборна”).

Отож, зустріч відбудеться 30 березня 2016р. о 19:00, як завжди, в просвітницькому центрі – галерея «Соборна» (вхід зі сторони автостоянки)

Наша адреса: м. Київ, Залізничне шосе, 3. (ст.м. Либідська).
Телефон для довідок: (044)529 03 59.

Ваші запитання ви можете надіслати заздалегідь: [email protected]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *