Увага! Клуб бального танцю «Renaissance» запрошує на бал в стилі “Ретро осінь”.

Афиша бал01 листопада клуб бального танцю для молоді «Renaissance» відкриває сезон бальних салонів в галереї “Соборна”.

Цього разу на гостей очікує атмосфера рето. Кожен з нас віддалено уявляє, що ретро, вінтаж, антикваріат, раритет – це щось старе і цінне. І, в принципі, таких пізнань достатньо, якщо виступати простим глядачем. Але якщо ретро – стиль Вашого гардероба, життя і душі – доведеться розібратися, що є що.

Стиль Ретро – саме поняття Ретро в перекладі з латинської означає «назад». Тобто ретро – це як би картина, змальована з минулих десятиліть. Там не обов’язково присутні тільки лише ультрамодні фарби вінтажу або довга історія раритету. Художник писав те, що бачив: і популярні наряди, і забавні дрібниці, і вираз облич, очей, намагався передати і стан душ.

Ретро – більш широке поняття, цілий стиль, що включає в себе вінтаж, як один із складових елементів. Зачіска, макіяж, аксесуари – жінка вжилася в стиль ретро і живе в ньому постійно. На світські раути і в магазин – похід тільки у вишуканому туалеті в ретро стилі. Навіть манера розмовляти, виражати свої емоції і настрій – просякнута духом минулого.

Ласкаво просимо у хх століття! Епохи відкриттів і прогресу. Прогресу в усьому: науці, техніці, економіці, мистецтві, моді. Один період стрімголов змінюється іншим. Мінливість та вишуканість стали характеристикою епохи.

Запрошуємо Вас зануритись в минуле та дізнатися коштовність тих хвилин.

Що необхідно, щоб потрапити на бал:
1. Зареєструватися на бал.
2. Отримати запрошення на руки.
3. Підібрати вишукане вбрання.
Дрес-код: Ретро вбрання від 20-х до 60-х років.

Вхід за попередньою РЕЄСТРАЦІЄЮ!!! 
Забронювати запрошення можна по телефону – (093) 37-93-245 – Вероніка
або у соц. мережі – vk.com/create_like_lifestyle

Осінній бальний вечір, відбудеться 01 листопада о 16:00 годині традиційно у виставковій залі галереї “Соборна” (м. Київ, Залізничне шосе, 3 ст. м. Либідська)
(044) 529 03 59.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *