Дитяча студія мультиплікації запрошує дітей до участі.

IMG_5966Цього року просвітницький центр кафедрального собору УПЦ, галерея “Соборна” в рамках студійно – клубної діяльності відкрив чи мало нових проектів для дітей, серед них потрібно особливо відзначити Дитячу анімаційну студію.

Зважаючи на те, що у сучасному світі мультфільми стали невідємною частиною життя дітей та діти майже з пеленок користуються так званими гаджетами ми часто від батьків чуємо нарікання, що діти постійно грають у комп’ютерні ігри та інше. Тому ще у минулому році було прийнято рішення просвітницьким центром, прикласти усі можливі зусилля, щоб створити місце для розвитку дітей саме у сфері мультиплікації, щоб діти мультики створювали власними руками. Мультфільми, зазвичай, є найпершими фільмами у житті дитини і справляють великий вплив на формування дитячого світогляду

IMG_5989Створення анімаційних фільмів поєднує в собі як теоретичне навчання, виховну, масову та суспільно-корисну роботу в студії, так і участь у кінофестивалях, конкурсах, майстер-класах. У процесі навчання вихованці студії познайомляться з історією та основними принципами анімації, будуть працювати з комп’ютерними програмами, за допомогою яких створюються мультиплікаційні персонажі, засвоять озвучування мультфільмів, використовуючи на практиці отримані знання.

Метою створеня студії є підтримка дітей у творчому розвитку уяви та творчого мислення, фантазії, вихованню нестандартного мислення від ідеї до втілення її у витвір мистецтва. Під час занять діти ознайомлюються з мистецтвом анімації, її видами, з поняттям «фон» і «персонаж» анімаційного фільму, також самостійно виготовляти персонажів, декорацію до анімаційної картини. Діти навчаться виготовляти творчі розкадровки, а також робити перші кроки в зйомці анімаційного етюду.

IMG_5987Студія особлива тим, що діти створюють тут свої мультфільми без тиску та шаблонів із боку дорослих. Під час заняття діти отримують унікальну можливість приміряти на себе та спробувати, що собоють являють творчі професії: режисера, сценариста, художника, скульптора, оператора, фотографа, аніматора і актора.

– заняття в групі (6 – 10 дітей) (лекційні, практичні на мультверстаті),
– на заняттях проводиться зйомка окремих епізодів в малих групах, для аналізу і розвитку, колективний перегляд мультфільмів, обговорення мультфільмів.

Розклад занять: Субота  14.00 – 18.00 Діти віком від 8 до 14 років.

Координатор та художній керівник анімаційної студії, випускниця Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, Ліва Баркар (044)5290359,(093)6969292

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *