УВАГА! Проводиться набір нечуючих, слабочуючих дітей до недільної школи «Чути серцем» на 2015-2016 навчальний рік!

Чути серцемЗ 2011 року у столиці України, при просвітницькому центрі Кафедрального собору УПЦ, існує єдина православна недільна школа, що об’єднала в собі дітей з особливими потребами – «Чути серцем». Школа створена для діток, які не чують, слабочуючих та які не можуть говорити через аутизм, генетичні захворювання, ЗПР і т.д. Тут цих діток з радістю підтримують професіонали та спеціально підготовлені волонтери, що дає змогу приділити увагу кожній дитині. Унікальність школи в тому, що, працюючи з дітьми, спеціалісти та волонтери використовують альтернативну комунікацію. Альтернативна комунікація – це будь-яка форма мови крім мовлення, яка полегшує соціальну комунікацію для дитини.

В рамках діяльності школи проводяться як групові, так і індивідуальні заняття, для кожної дитини проводиться первинна діагностика та підбирається індивідуальна методика навчання.

Щонеділі у групі нечуючі дітки вивчають свята, християнські традиції, навчаються спілкуватися, комунікувати з людьми. У роботі з особливими дітьми використовується арт-терапія, казка-терапія, розвиваючі ігри.

Вихованці мають змогу навчатися:

– живопису;
 сучасному танцю;
– брати участь у виставках-конкурсах та концертах.

 На індивідуальних заняттях спеціаліст – психолог, який володіє жестовою мовою та має багаторічний досвід роботи з особливими дітьми:

– навчає жестовій мові спільно з батьками, використовуючи альтернативну комунікацію;
– готує нечуючих діток до школи;
– займається розвитком інтелектуальних здібностей дитини;
– проводить консультації для батьків.

Індивідуальні та групові заняття проводяться щонеділі з 13:30 до 15:00, вік: від 3 до 15 років.

На первинну диагностику можна записатися по тел.: 067 289 77 55 Анна Андріївна керівник школи.

Місце проведення занять: м.Київ, Залізничне шосе 3, галерея «Соборна».

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *