Київська міська державна адміністрація відзначила важливість діяльності галереї «Соборна»

IMG_7658-001Цими вихідними для колективу Духовно-просвітницького центру відбулася радісна подія – наша діяльність була відзначена Київською міською державною адміністрацією! Колектив галереї «Соборна» отримав подяку від заступника голови Київської міської державної адміністрації Ганни Старостенко. Висловили свої вітання та вручили подяку керівнику Духовно-просвітницького центру УПЦ Ксенії Зозулі начальник служби у справах дітей при КМДА Валерій Танцюра та виконуючий обов’язків директора Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Колобова.  

Ярослава Валеріївна Колобова – в. о. директора Київського міського центру соціальних служб:

Ми дуже вдячні колективу та волонтерам галереї «Соборна», просвітницькому центру Української Православної Церкви, за багаторічну співпрацю та багаторічний досвід турботи про сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини. Сподіваємося, що й надалі центри соціальних служб, центри соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями будуть мати можливість брати участь у таких майстер-класах та інших, творчих конкурсах та фестивалях, що ця робота й надалі буде плідною і багаторічною. Подібні соціо-культурні заходи – це заходи адаптації, це заходи соціальної інтеграції дітей та молоді, які більшість часу проводять вдома, які не мають можливості відвідувати загальноосвітні заходи, навчання. І дуже важливо, щоб були такі майданчики для спілкування дітей і батьків, тому що дуже важко виховувати дитину з інвалідністю і дуже добре, коли є можливості для культурного розвитку цих сімей.    

В свою чергу, колектив висловлює вдячність за відзнаку, яка є для нас дуже важливою. Ми вдячні Богові та дуже раді, що діяльність, яка проводиться з благословіння Блаженнішого Митрополита Володимира, приносить свої плоди та слугує на користь народу Божого. Маємо надію, що з кожним роком наша справа утверджуватиметься та зміцнюватиметься на радість Богу та людям!

IMG_7663-002Ксенія Зозуля – керівник Духовно-просвітницького центру УПЦ:

Для нашої команди ця подія стала великою несподіванкою. Протягом багатьох років ми непокладаючи рук працювали, боролись із перепонами… Провели низку просвітницьких проектів, дарували радість тисячам людей, які в тій чи іншій мірі побували в галереї. Сьогодні як ніколи в такі тяжкі часи наша діяльність потрібна. Нас інколи називають острівцем спокою та умиротворення, а інколи човном, який пливе у бурхливому “морі” життя… і нездається. Я висловлюю велику подяку усім партнерам нашого центру!!! Маю надію, що ми усі разом гідно продовжимо справу, започатковану нині почившим Блаженнішим Митрополитом Володимиром і кожним днем життя на землі будемо приносити користь!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *